Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 102
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
korisno

Žena podijelila savjet kako muhe držati dalje od čaše: 'Napravite poklopac sa slamkom'

Facebook
21.07.2022.
u 07:00

Slatko je i efektno!, kaže i dodaje da jednostavno papirnati kalup za kolače stavite na čašu kao "poklopac", a kroz njega provučete slamku.

Ispijanje pića vani ljeti često ometaju kukci koji obično završe u čaši, pa je jedna žena na Facebooku u grupi u kojoj se dijele praktični trikovi podijelila jedan jednostavan način kako ih spriječiti da plivaju u čaši vina ili ledenog čaja.

- Savjet dana ; budući da ljeto znači objedovanje na otvorenom; koristite omote od kolačića kako biste muhe držali dalje od svog pića dok uživate otvorenom - napisala je.

Ubodi komaraca, čišćenje... Jeste li znali da pastu za zube možete koristiti i za ove genijalne stvari?

1/12

"Slatko je i efektno!", kaže i dodaje da jednostavno papirnati kalup za kolače stavite na čašu kao "poklopac".

- Ali prvo škarama pažljivo izrežite malu rupicu po sredini, da kroz nju možete provući slamku - dodala je i neće biti neželjenih posjetitelja.

- Sviđa mi se, odlična ideja! - komentirala je jedna osoba njenu objavu na druga je dodala: "Vrlo je korisno jer ove godine baš ima  puno muha!!"

Ovo inače nije jedini način na koji možete koristiti omote za kolače za druženje na otvorenom; možete naime kroz njih probosti štapić sladoleda kako biste lakše uhvatili ljepljive kapljice, piše The Sun.

Omekšivačem se savršeno peru prozori: Isprobali smo ovaj viralni hit!

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije