Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 187
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ups!

Djevojka ispričala kako joj je dečko ostavio pismo pa je mislila da je ljubavno: 'Tako je sa mnom prekinuo!'

TikTok/ karlavelarde1234
20.07.2022.
u 13:30

Ja sam uzbuđeno pomislila da mi je napisao ljubavno pismo!, rekla je u videu.

Svi znaju da mnoge ljubavi naglo završe, a jedna je djevojka to morala naučiti na teži način; kad je shvatila da joj je dečko ostavio dugačko 'ljubavno pismo'.

Mlada žena po imenu Karla Velarde otkrila je u TikTok videu kako se šokirala kada je pronašla njegovu poruku i shvatila da preko nje prekida s njom.

Muškarci, kakvi ste ljubavnici otkrit će vaš horoskopski znak

1/15

- Ja sam uzbuđeno pomislila da mi je napisao ljubavno pismo... - rekla je, no nažalost, nije bilo tako.

@karlavelarde1234 #breakup #heartache #heartbroken #heartbreaking #breakupletter #surprise #surprisedelivery #letter #sadletter ♬ original sound - Karla

Objašnjenje prekida je imalo sedam stranica, no priča postaje još gora. Naime u sljedećem je videu djevojka objasnila je da ju je nazvala prijateljica i rekla da se njezin, sada već bivši dečko, pokušao s njom dogovoriti izlazak preko aplikacije za spojeve; a da stvar bude gora, profilna mu je fotografija bila fotografia nje koju je snimio samo nekoliko dana prije.

- Muškarci su takve kukavice, jako mi je žao - napisao je netko u komentarima, a prenosi The Sun.

- Tako me zanima što je to napisao, a da može opravdati varanje... - komentirao je netko drugi, a bilo je i onih koji su se sjetili popularne humoristične serije 'Prijatelji' i epizode u  kojoj Rachel na isti način prekida sa Rossom. 

- Samo nemoj zaspati čitajući! - našalio se netko referirajući se na epizodu kultne serije.

Suprugu svaki dan kuha po tri obroka i pakira ručak za posao: 'Ti si sramota za feminizam!'

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije