Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 21
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
bila je pred razvodom

Žena otkrila: 'Ovaj petominutni trik s kavom spasio je moj brak'

Aston Simmonds
03.01.2024.
u 07:00

Aston je objasnila da su ona i njezin suprug Adam razmišljali o razvodu te da između kućanskih poslova i posla nisu mogli pronaći vremena jedno za drugo.

Svi znamo da nam kava ujutro daje energije, ali može li i spasiti našu vezu? Jedna se žena na društvenim mrežama kune u petominutni trik za koji tvrdi da radi upravo to. Trenerica životnog stila i stručnjakinja za veze, Aston Simmonds, podijelila je na Instagramu video o triku za koji kaže da 'mijenjanja pravila igre u vezi', piše Metro.

Aston predlaže da odvojite pet minuta dnevno – osobito ujutro dok pijete kavu – za komunikaciju i ponovno povezivanje s partnerom. 'Počinjemo s otvorenom komunikacijom o tome kako se oboje osjećamo u sebi i unutar veze', rekla je, 'Namjera je slušati i naizmjenično dijeliti jednu minutu ili manje'.

 

Trik, iako jednostavan, potpuno je promijenio putanju njezina braka. Aston je objasnila da su ona i njezin suprug Adam razmišljali o razvodu te da između kućanskih poslova i posla nisu mogli pronaći vremena jedno za drugo. Kad su i razgovarali, radilo se o poslovima i računima. To je bilo sve dok nisu otkrili trik uz kavu.

'Uistinu vjerujem da je razlika između uspješne i neuspješne veze u tome da ljudi redovito razgovaraju, a ne samo kada su u problemima i trebaju rame za plakanje', rekla je, 'To nije samo spasilo naš brak, već je i potpuno transformiralo naš odnos'.

VEZANI ČLANCI: 

Ova mama dvoje djece potiče svoje sljedbenike na društvenim mrežama da svoju jutarnju kavu pretvore u vrijeme za komunikaciju sa svojim partnerima. Aston i njen suprug Adam piju kavu zajedno čak i kad nisu kod kuće: 'Čak i dok smo bili na odmoru tri tjedna, koristili smo pijenje kave kao vrijeme za komunikaciju. Zašto? Budući da ovaj trik stvarno radi, on mijenja pravila odnosa'.

'Zajednička petominutna pauza za kavu puno je više od samog kofeina - to je naša dnevna doza povezanosti, dubokog razgovora i zabavan način da dođemo na istu stranicu', dodaje. Prema psihologinji dr. Audrey Tang, postoje tri problema koji će se vjerojatno pojaviti u vezi. Kad se pojave, ako se komunikacija prekine, veza je u problemu.

VEZANI ČLANCI: 

Problemi se često tiču ​​novca, dugoročnih ciljeva za budućnost ili emocionalnih afera. Ali, nadu ne treba gubiti, jer ne morate biti kavopija da biste isprobali ovaj trik - jednako djeluje uz bilo koji topli napitak. Dakle, uključite kuhalo za vodu i počnite razgovarati.

Bračni par psihologa: "Ako želite da vam veza uspije, svaki dan radite ove tri stvari"

 

Komentara 2

MO
montello
14:10 07.01.2024.

Izgleda njima pomoglo

CA
cavecanem
08:32 03.01.2024.

Kod mene doma to odavno već ide s pelinkovcem.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije