Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nije mogla vjerovati

Žena ostala šokirana: Suprug preko snimke vjenčanja snimio - policijsku seriju

TikTok
11.10.2021.
u 14:30

Na 30. godišnjicu braka odlučila se prisjetiti njihovog vjenčanja i pronašla snimku koja je trebala biti snimka tog posebnog dana

Dan vjenčanja je jedan od najsretnijih dana u vašem životu. Stoga nije ni čudno da želite mnoge fotografije i videozapise da se prisjetite tog posebnog trenutka.

Međutim, kako piše Mirror, jedna žena ostala je u šoku kada je na 30. godišnjicu vjenčanja pronašla video svog vjenčanja i otkrila da je preko snimke snimljena - policijska serija.

Trenutak neugodnog iznenađenja na TikToku podijelila je korisnica @romijessmaya, a video je brzo postao viralan.

"Mojim je roditeljima 30. godišnjica braka i mama je htjela pogledati video njihovog vjenčanja, ali je tata preko nje presnimio COPS", napisala je uz video.

@romijessmaya

 

♬ original sound - Runningonions

Snimka prikazuje mladenku i mladoženju kako hodaju prema oltaru prije nego što pređe na scenu iz policijske TV emisije, a u pozadini se može vidjeti njezin otac koji izgleda posramljeno i smije se cijeloj situaciji.

Video je od tada prikupio više od 2,7 milijuna lajkova i gotovo 11.000 komentara. "Ovo je baš stvar koju bi svaki tata napravio", komentirala je jedna korisnica, dok se jedan korisnik našalio: "To je definitivno bilo namjerno."

"Zamislite koliko je postao nervozan kad je vaša mama rekla da želi pogledati njihov vjenčani video znajući da je preko njega snimio seriju", glasio je jedan komentar.

Drugi su podijelili slične situacije koje su imali sa svojim očevima ili partnerima. "Moj tata je preko videozapisa mog rođenja snimio 'Kad životinje napadnu', rekla je jedna korisnica, dok je druga dodala: "Posljednjih 30 minuta vjenčanog videa mojih roditelja je Power Rangers …"

Vjenčanje i zavjeti 50 godina poslije - sve u narodnim nošnjama:

1/4
Ključne riječi

Komentara 1

MO
montello
12:53 12.10.2021.

ne znaci mu ništa vjenčanje više serija😉

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije