Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 130
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
neobična pogreška

Žena ispričala: ‘Naručila sam stol s interneta, a umjesto njega sam dobila seks igračku!’

Tik Tok
01.02.2023.
u 16:30

Prema njezinim riječima, ona, njezin suprug Justin i njihova obitelj žive u malom gradu koji nema poštanskih sandučića, pa stvari uvijek šalju Justinovoj baki koja živi nekoliko kilometara dalje

Jedna tiktokerica postala je viralna nakon što je ispričala kako joj je Amazon poslao seks igračku umjesto stola koji je naručio njezin suprug. Amanda Reed je ranije ovog mjeseca objavila TikTok objašnjavajući svoju nevolju, i od tada je na taj video dobila gotovo 2 milijuna pregleda, piše NY Post

Tri stvari koje morate napraviti da vam make up potraje cijeli dan:

1/8

- Suprug mi je naručio ovaj stol. Na fakultetu sam i započinjem novi posao. Htjela sam upotrijebiti polovicu stola za stvari s fakulteta, a drugu polovicu stola za svoje radne stvari - rekla je Amanda u videu koji prikazuje stol u obliku slova L na Amazon stranici.

Prema njezinim riječima, ona, njezin suprug Justin i njihova obitelj žive u malom gradu koji nema poštanskih sandučića, pa stvari uvijek šalju Justinovoj baki koja živi nekoliko kilometara dalje. Ispričala je da je bila na sinovoj košarkaškoj utakmici kada ju je nazvala baka i rekla da je paket dostavljen. Pomislila je "Oh, moj stol je stigao, super."

Rekla je da je bila ometena igrom, ali je primijetila da je 85-godišnja baka oklijevala prije nego što je rekla nešto o poštanskom sandučiću. Tek kad je Amanda poklopila slušalicu, shvatila je da nije sigurna zašto je spomenula poštanski sandučić, u koji, naravno, ne bi stao paket u kojem je stol. Amandin suprug nazvao je i svoju baku i potvrdio da je paket stavljen u njezin poštanski sandučić, pa ju je zamolio da ga otvori. 

- Pročitala je dostavni papirić i na njemu je pisalo ‘Mini erotska masaža', i zatim je rekla: "Justin, mislim da ne mogu više čitati ovo." Bilo mi je tako neugodno otići kod nje po to i objasniti joj da nismo to zapravo naručili -  prisjetila se Amanda dok je držala masažer u rukama.

@amanda_reed_2022 ♬ original sound - Amanda Reed

"Kako mogu ovako zabrljati?", pitala se, dok su korisnici TikToka smatrali ovu situaciju apsolutno urnebesnom.

- Zamisli kako je tek ženi koja je naručila erotski masažer, a dobila stol - našalio se jedan korisnik.

- Prvo sam mislila da ćeš reći da je došao neki minijaturni stol za Barbie, ali ovo je predobro - komentirala je druga. 

Amanda je u drugom videu objasnila da je kontaktirala službu za korisnike i da su joj obećali vratiti novac, no da se čini da stol koji je prvotno naručila ipak neće dobiti, pa će pokušati naći sličan negdje drugdje. Amazon im je navodno napisao da mogu zadržati masažer, no oni su ga ipak odlučili proslijediti dalje. 

Stanodavac dolazio u stan dok nije bilo stanarke, a ono što je radio mnoge je zgrozilo!

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije