Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 29
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zanimljiv test

Žena ili stariji muškarac? Ono što prvo vidite otkriva vašu pravu osobnost

HumbertoMachado/Anopticalilussion.com
28.11.2020.
u 07:00

Testovi u obliku optičke iluzije često se koriste i u psihologiji.

Možda mislite da poznajete sami sebe jako dobro, ali ne vidite sigurno svoju pravu osobnost - sve pozitivne i negativne strane. Kako biste se bolje upoznali i otkrili nešto novo o sebi, riješite ovaj kratki test.

Nemojte dugo gledati u ilustraciju ispod, već samo nekoliko sekundi. Zatim pronađite pojam koji ste prvi ugledali u tekstu i otkrijte puno toga o svojoj osobnosti.

Sjećate se malog vrta u Preradovićevoj ulici? Više ga nema, no Novković, koji ga je zasadio s Martinom Živković, oslobođen je optužbe za sadnju cvijeća:

Mlada žena
Vi ste optimist koji uvijek zrači pozitivnom energijom, prenosi BrightSide. Zainteresirani ste za puno toga i otvorenog ste uma, pa uvijek isprobavate nešto novo. Ne plaše vas izazovi niti nove prepreke i situacije u životu. Ponekad ste možda malo impulzivni, pa napravite neke stvari bez previše razmišljanja o posljedicama. Mogli biste to promijeniti i početi planirati unaprijed - uštedjet ćete vrijeme i energiju. Jako ste humanitarni i volite pomagati drugima. Čvrsto stojite iza svojih stavova i odlučni ste. Obitelj i prijatelji te njihova podrška jako su vam važni.

Stariji muškarac
Mirni ste, pošteni, vjerni i odani - tako vas vide drugi ljudi. Rođeni ste vođa koji može jako dobro analizirati situaciju i riješiti problem. Volite si postavljati ciljeve i do detalja planirati svaki korak kako biste došli do njega - polako i promišljeno. Perfekcionist ste, pa vas to ponekad iscrpljuje. Pokušajte se malo opustiti po tom pitanju.

Možete li pronaći lizalicu među sladoledima za manje od 12 sekundi?

1/1
Ključne riječi

Komentara 1

MO
montello
19:14 28.11.2020.

muskarac haha

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije