Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Za veselija obiteljska druženja

Želite provesti više vremena s djecom? Isprobajte ove igre koje su zabavne njima, ali i vama

Shuttershock
05.08.2021.
u 07:00

Samo nekoliko jastuka i deka dovoljni su da se dnevna soba barem na jednu noć.pretvori u čarobno skrovište, a roditelji se uz djecu prisjete svog odrastanja

Često je i sam pogled na djecu dok se energično igraju dovoljan da mnogi roditelji požale što više nemaju toliko volje i energije, no odrasla dob i vlastita djeca ne znače nužno da se treba pozdraviti s igranjem. Portal PopSugar zato donosi nekoliko kreativnih aktivnosti koje će vam pomoći prisjetiti se kako se igrati i u dom s djecom unijeti još više smijeha i zabave. 

Izgradite utvrdu

Samo nekoliko jastuka i deka dovoljno je da se dnevna soba pretvori u čarobno skrovište, barem na jednu noć. Neka klinci skupe  knjige, igračke i plišane životinje, a vi im pomozite sagraditi utvrdu u kojoj ćete se svi družiti nakon večere.

Igrajte se s hranom

Naravno, nećete 'brljati' po tanjuru i raditi nered, ali možete uključiti djecu u pripremu ručka ili nekih deserata poput keksića i palačinki.


Foto: Shuttershock

Zabavite se uz društvene igre

Sigurno ste više puta igrali omiljene igre svoje djece, pa zašto ih ne biste upoznali s klasicima iz vlastitog djetinjstva? Iskopajte neku društvenu igru ​​ili igru ​​s kartama koju ste voljeli kao dijete ili zadajte starijoj djeci da eksperimentiraju sa smišljanjem vlastitih igara - kako god, noć igara zabavan je način da skupa provedete vrijeme bez ekrana.

Zaprljajte ruke

Slikanje prstima nije rezervirano za vrtić, svaki put kad svi imate pola sata slobodnog vremena priredite improvizirani sat umjetnosti: svi ćete se zabaviti, a ručno oslikana remek djela biti će izvrsni pokloni za bake i djedove, tete i ujake.

Bio je član nekad popularnog hrvatskog benda, a evo kako danas izgleda i zašto ga rijetko viđamo

1/8

 

Prvi put od 2019. u Hrvatskoj u jednom danu više od milijun turista!

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije