Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 109
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TikTok video

Želite nositi odjeću s izrezom na leđima, ali bez da vam se vidi grudnjak? Evo rješenja!

TikTok/michelimartinenghi
13.06.2021.
u 07:00

Mnoge bi žene radije izašle van bez bez trunke make upa nego bez grudnjaka: ps evo jedan od načina da ga sakrijete ispod otvorene ljetne odjeće

Nakon što je filmska producentica Priyanka Mattoo na Twitteru pitala gdje može pronaći ljetnu haljinu s otvorom na leđima, a da se ne vidi da ispod nosi grudnjak, nekoliko je rješenja za taj problem postalo viralno na društvenim mrežama.

Među njima je i video TikTiokerice @michelimartinengh koja je pokazala odličan način da se grudnjak sakrije ispod topića, haljine ili kombinezona s izrezanim leđima. 

- Želite sakriti svoj grudnjak? - pita korisnica i pokazuje kako ona, kad nosi ljetni kombinezon, naramenice grudnjaka od iza provuče ispod pazuha, a onda ih sprijeda omota jednu o drugu i zakopča.

@michelimartinenghi

Como esconder seu sutiã? #lojalaconquista #dica #michelimartinenghi #tendencia #dicas #moda

♬ sonido original - Avengers

Ovaj je jednostavan i učinkovit trik pregledan čak 4,7 milijuna puta, a lajkalo ga je više od 332.100 TikTok korisnika.

- Spasila si me - napisala je jedna korisnica, no bilo je i onih koji su zaključili da ne 'vezivanje naramenica sprijeda ne izgleda baš udobno'...

Obožavateljice ne prestaju komentirati fotku pobjednika Eurosonga na kojoj je skroz gol

1/8

Isto tako, kako su zaključili i na TikToku, ovo se može napraviti samo s grudnjacima kojima se naramenice kopčaju na leđima.

Za one kojima se grudnjak kopča naprijed ili im ovaj način nošenja grudnjaka ne ulijeva sigurnost ili izgleda neudobno, YouTuberica DamaV425 koja na svom kanalu objavljuje razne modne i beauty tutoriale pokazala je kako se na grudnjak mogu dodati trake u istoj boji da bolje izgleda ispod odjeće. 

Pridružit ćete se našoj biciklijadi, u subotu 12. lipnja? Evo kako pripremiti gume, lanac, kočnice!

 

  

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije