Naslovnica Lifestyle Ljubav & veze

Želite doznati vara li vas? Profesionalni `hvatači preljubnika` su sada IN

Cijena je oko 500 kuna po satu, ali ako ćete nakon toga imati mir i informacije, možda i nije visoka cijena.
12. prosinca 2018. u 10:41 1 komentara 1615 prikaza
Foto: Shutterstock

Vrijeme božićnih blagdana je vrijeme kada se događa najviše prijevara, u odnosu na ostatak godine. Upravo stoga oni koji sumnjaju u vjernost svog partnera, imaju opciju ovih blagdana uloviti ih u neobranom grožđu, odnosno, doznati je li zaista riječ o prevari. I to ovako...

Božić poznato? 6 problema s kojima će se susresti svaki par ovih blagdana

Zahvaljujući internetu i njegovim bespućima, ali i kreativnosti i raznih ideja, na portalu Bark.com moguće je angažirati neku osobu da pokuša zavesti vašeg partnera ili partnericu i tako možete otkriti hoće li "pasti" na zavođenje. Cijena je oko 500 kuna po satu, ali ako ćete nakon toga imati mir i informacije, možda i nije visoka cijena. 

Profesionalni "hvatači nevjernika", u dogovoru s vama, ponudit će razne opcije, zavođenje, ali i pokušaj fizičkog zbližavanja s partnerom kojeg pokušavaju uloviti u prijevari.

1 / 14
Nekim je ženama šminkanje tek samo hobi, a drugima očajnički pokušaj da skriju nedostatke svog lica i naglase one dijelove koje smatraju lijepima. 

Većina "varalica" iskoristit će božićne partije i domjenke, poneku čašicu više i opuštenu atmosferu blagdana kako bi se prepustili čarima zavođenja neke druge osobe ili će baš oni biti ti koji će ovih blagdana smatrati da im je dopušteno "malo se poigrati". 

Istraživanje koje je proveo portal Bark.com pokazalo je da zahtijevi za njihovim uslugama "profesionalnih hvatača" u prosincu raste i do 50 posto u odnosu na protekla tri mjeseca. Da biste sami posatli profesionalni hvatač preko spomenutog portala, trebate biti stariji od 18 godina i biti spremni na zavođenje i eventualne neugodne situacije, a svakako je prije prihvaćanja ponude dobro naći se osobno s osobom koja želi doznati vara li je partner. 

kemija Nisam imala nikakvu vezu sa šefom, ipak se osjećam krivom. Trebam li reći suprugu?

Osobe najviše počinju sumnjati da ih partner vara zbog učestalih tekstualnih poruka koje pristižu s nepoznatih brojeva i povrataka kući s posla u čudno vrijeme.

Osim toga, događaju se i neki "dodatni sastanci" i neočekivana poslovna putovanja i vikendi i sl.

Pogledajte i video Ples u bikiniju u zrakoplovu

NOVA KOLEKCIJA
Globalno popularna serija Igra prijestolja je završila, no čini se da je njezin utjecaj na modu itekako prisutan