Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŽESTOKO GA KRITIZIRALI

Želi se preseliti natrag roditeljima jer zbog nove bebe ne može spavati: 'Sebičan je!'

Shutterstock
12.08.2022.
u 12:30

Nije tražio da se vrati samo na nekoliko noći, već da tjedno kod njih provede čak pet noći, od ponedjeljka do petka

Postati roditelj vrlo je izazovno i ponekad može biti vrlo teško nositi se s tim. Jedna stvar koju svi roditelji mogu očekivati s novorođenom bebom jest velika promjena u njihovoj rutini spavanja. To je daleko od idealnog, ali je činjenica. Potrebno je neko vrijeme da mališani prespavaju cijelu noć, zbog čega su mnogi roditelji iscrpljeni nedostatkom sna. No, jedna žena ostala je zapanjena ponašanjem svoga supruga nakon što noćima nisu mogli spavati zbog bebe

Što majke najviše žele dobiti za dar? Možda ćete se iznenaditi:

1/6

Kako piše The Sun, nakon što se mučio s nedostatkom sna, novopečeni tata odlučio je poduzeti drastične mjere kako bi pokušao malo se odmoriti tijekom dana, zamolivši svoju obitelj da se preseli k njima, barem na pola dana. No, nije tražio da se vrati samo na nekoliko noći, zamolio ih je da tjedno kod njih provede čak pet noći. Njegova majka ostala je šokirana te se obratila forumu Mumsnet kako bi pitala druge roditelje za savjet.

"Pitao me može li se vratiti u obiteljsku kuću od ponedjeljka do petka, kako bi se mogao dobro naspavati i koncentrirati na odlazak na posao te ga učinkovito obavljati. Moja snaha misli da je ta ideja nečuvena i da bi trebao spavati s njom u kući i pomoći noću oko bebe. Ne znam što bih mislila o svemu", napisala je majka u objavi.

Korisnici Mumsneta brzo su osudili njezina sina, a mnogi su ostali zgroženi njegovim prijedlogom.

"Porazgovarajte sa svojim sinom i recite mu da odraste", oštro je napisao jedan korisnik.

"Apsolutno nije prihvatljivo da sve prepusti svojoj supruzi, sebičan je", komentirao je drugi, a treći je dodao: "Prvo treba biti tata svojoj bebi, a onda treba shvatiti da bi se i njegova žena htjela odmoriti i naspavati."

Suprugu svaki dan kuha po tri obroka i pakira ručak za posao: 'Ti si sramota za feminizam!'  

Ključne riječi

Komentara 1

LI
liliZG
19:05 13.08.2022.

žena bi ga trebala vratiti supruga na preodgoj njegovoj majci, još bolje, vratiti ga trajno, na sve dane u tjednu i buduće godine , jer kako izgleda ionako će dijete će odgajati sama.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije