Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 70
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Saša Matić i Biograd pjevali do jutra

Saša Matić i Biograd pjevali do jutra
06.08.2022.
u 15:00

Pod radnim nazivom Bar patrola, članovi ekipe obići će neke od najzanimljivijih jadranskih barova, prenijeti dio atmosfere u sezoni koja zasad miriše na rekordnu

Kada neki pjevač kao od šale u tri dana tri puta napuni zagrebačku Arenu, jasno je da mu je popularnost u ovim našim krajevima beskrajno velika. Saša Matić, po mnogima jedan od najboljih vokala Balakana, ponovno je odušeio biogradsku publiku. Točnije, onih 1000 sretnika koji su mogli ući u klub Aqua.

Premda volumenom spreman i za veće brojke, Aqua je u srijedu navečer primio upravo toliko Matićevih obožavatelja. Što znači da ih je ponešto ostalo i vani, ispred ulaza, ali i na plaži, uz ogradu. Ne želim stampedo, ljudi su zaslužili prostor, gostima mora biti ugodno i moraju imati dovoljno mjesta za ples – objasnio je svoju odluku voditelj po mnogima jednog od najboljih jadranskih klubova na plaži biogradske Aque, Danijel Šangulin. Lista Aquinih vokalnih gostovanja je duga i bogata, ovdje se doista ne štedi na kvaliteti (i cijeni) imena, a biogradska publika, u kojoj je najviše Hrvata i Slovenaca, zna da zabave u ovom klubu traju do jutra.

Baš tako je i bilo u srijedu na četvrtak, srpska je pjevačka zvijezda nastup započela točno u ponoć. Nastup velike srpske zvijezde početak je akcije Večernjakova Native tima, pod radnim nazivom „Bar patrola“. Članovi ekipe anonimno će obići neke od najzanimljivijih jadranskih barova (Aqua je u stvari dnevni beach bar, samo velikih dimenzija, te organizira i večernje partije), od Istre do Dubrovnika, prenijeti dio atmosfere u sezoni koja zasad miriše na rekordnu sezonu. Sve to, naravno, ilustrirano najsvježijim fotografijama.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije