Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 10
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sjajan dodatak rutini

Zdrava i njegovana koža glavni su trend, a uz ovaj proizvod na licu vam neće ostati zalutali ostatak šminke

La Piel
27.11.2023.
u 09:59

Ako ste okorjeli ljubitelj shoppinga poput mene, onda znate koliko vas veseli poziv dostavne službe i ona dobro poznata rečenica ''Dobar dan, imamo paket za vas, jeste li na adresi?'', a pridodamo li tome radni tjedan pun obaveza, takva sitnica svakako uljepša dan.

Mogu reći da gotovo ne postoji proizvod koji ne volim kupiti, bilo da je riječ o odjeći, tehnologiji, cipelama ili nakitu, ali ono što me uvijek posebno veseli jest kozmetika i proizvodi za njegu lica, što me upravo dočekalo u La PIEL paketu.

Budući da se radi o industriji koja mi je vrlo bliska, mogu reći da sam one 2020., kao i mnogi, bez previše razmišljanja prigrlila trend „all things skincare“ i do sada isprobala razne proizvode i brendove, a posebno me veseli što Hrvatska na tom polju također ima svoje igrače, koji, bez previše skromnosti, stoje uz bok poznatim svjetskim brendovima.

O važnosti njege lica, posebno zimi, čuli smo već gotovo sve. Svatko ima neku svoju rutinu, proizvode i svoje preporuke, kao i omiljene sastojke koje proizvodi za njegu trebaju sadržavati, a trendovima uvelike pridonose i društvene mreže, gdje uvijek možete pronaći nešto novo, zanimljivo i što još niste probali, ne samo kada je riječ o proizvodima za njegu kože već i raznim dodacima koji će upotpuniti dnevnu rutinu.

Foto: Privatna arhiva

Već duže vrijeme na listi želja mi je spužvica za čišćenje lica, kao i one bijele mekane narukvice za umivanje koje su preplavile društvene mreže i postale „must have“ svake skincare kraljice. Pa, tko sam ja da ne isprobam? Kako je za mene vikend uvijek pravo vrijeme da isprobam sve novotarije koje su na moju adresu stigle preko tjedna, tako je nedjelja navečer nakon cjelodnevne borbe s teškim make-upom i obavezama bila idealna za ukrasti onih sat vremena za sebe i odraditi spa-tretman kod kuće.

Kao što sam već spomenula, ljubiteljica sam kozmetike, ali isto tako i dobrih proizvoda za njegu budući da svaki dan na licu nosim „tešku“ šminku, dodatno podebljanu fiksatorom kako bi sve bilo na svojem mjestu tijekom dana. Dakle, ponekad nije dovoljno lice očistiti samo micelarnom vodom, već mu je potrebna dvostruka njega kako se negdje na licu ne bi potkrao ostatak pudera ili bronzera. 

Foto: Privatna arhiva

Već ranije sam isprobala brend La PIEL pa sam znala da je riječ o sjajnim proizvodima budući da me njihovo brončano ulje za kožu sa šljokicama oduševilo te je ubrzo postalo dio moje kozmetičke torbice, posebno za ljeto. No sada sam imala prilike isprobati mekane narukvice za umivanje koje brzo upijaju vodu i sprečavaju močenje rukava i odjeće te nepotreban nered u kupaonici, mekanu spužvicu za pranje lica, skidanje šminke, stimulaciju cirkulacije, koja se odlično nadopunjuje s nježnom pjenom za čišćenje lica i skidanje šminke iz La PIEL LAB kolekcije. Kako sam osoba koja „čita etikete“ i dobro prouči sastojke kozmetičkih proizvoda prije upotrebe, jer naš „najveći organ pamti sve“, oduševila me sinergija čistih prirodnih sastojaka u pjeni za čišćenje lica i znanstvenog pristupa koji stoji iza njezine primjene. Pa, je li La PIEL paket postao dio moje svakodnevne skincare rutine?

LAB kolekcija sjajno uklapa kvalitetna, organska ulja, maslace i biljne ekstrakte s aktivnim sastojcima, poput retinola, niacinamida, kolagena, peptida, ceramida, hijaluronske kiseline, glikolne kiseline i pantenola koji redovitim korištenjem poboljšavaju strukturu, elastičnost, tonus i teksturu kože. 

Foto: La Piel

Pjena za čišćenje lica obogaćena je biljnim ekstraktima ružine vode, aloa vere, algi, kurkume i drugim prirodnim antioksidativnim ekstraktima koji njeguju kožu i daju joj sjaj, a osim što me na prvu oduševilo elegantno pakiranje, velika prednost je i izuzetno ugodan i prirodan miris koji će vas posjetiti na odlazak u spa. Dovoljno je da na dlan potisnete dvije do tri pumpice i umasirate na lice kako bi se sve nečistoće i šminka otopili. Iako inače nisam bila ljubitelj pjena za čišćenje lica, moram priznati da me u kombinaciji sa spužvicom za lice La PIEL pjena ugodno iznenadila jer, osim što temeljito skida i posljednje tragove šminke, lice ostavlja glatkim, bez crvenila, što je kod mene često slučaj s obzirom na to da imam izrazito osjetljivu kožu.

A ako ste kao ja, pa nakon uljepšavanja vaša kupaonica izgleda kao mali bazen, rukavice za umivanje bez previše razmišljanja bit će vaš omiljeni dodatak. Dakle, mogu reći da, osim što su TikTok approved, i od mene imaju jedno veliko – da! Je li La PIEL postao dio moje svakodnevice? Također – veliko da, pa ako u okolini imate jednu fanatičnu ljubiteljicu skincarea, poput mene, imate i idealan poklon za nadolazeće blagdane!

Sadržaj nastao u suradnji s La PIEL-om. 

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije