Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Slijedeći trag novca'

Zbog računa za odjeću koju nije dobila, djevojka otkrila da ju dečko vara - s najboljom prijateljicom!

paket
Shutterstock
05.10.2021.
u 09:29

Paket je otišao ženi po imenu Valery..., napisala joj je vlasnica butika, što je djevojku sigurno šokiralo, jer je odgovorila samo: "Bože, to mi je najbolja prijateljica!"...

Vlasnica modnog butika Molly Lux podijelila je nedavno na svom istoimenom TikTok računu (@ molly lux) kako je upravo zbog njene odjeće jedna djevojka saznala da ju dečko vara. Djevojka ju je naime kontaktirala s porukom kako je među mejl porukama svog dečka vidjela račun njenog butika, iako joj on nikad ništa od tamo nije poklonio, pa je htjela provjeriti kome je odjeća poslana...

- Prije nekoliko mjeseci sam slučajno među njegovim porukama vidjela i poruku iz vaše trgovine, no meni nikad ništa kod vas nije kupio, a već se neko vrijeme jako čudno ponaša, pa sam vas htjela zamoliti da mi kažete gdje je poslana njegova narudžba - napisala joj je djevojka.

@itsmollylux

😳🥵 ##fyp ##123PandoraME

♬ she knows - favsoundds

Ona joj, kaže, zbog pravila o privatnosti mušterija nije mogla dati adresu na koju je slala odjeću, no otkrila joj je ime primateljice.

- Paket je otišao ženi po imenu Valery... - napisala joj je, što je djevojku sigurno šokiralo jer je odgovorila samo: "Bože, to mi je najbolja prijateljica!"...

Jasna Zlokić: 'Kada sam prvi put čula ‘Skitnicu’, bila mi je jednostavna, a ta mi je pjesma obilježila život'

paket
1/5

Nesretnoj su djevojci TikTok pratitelji odmah počeli pisati poruke podrške, no bilo je i onih kojima je više od dečkove nevjere smetalo što je vlasnica butika trećoj osobi otkrila ime primatelja paketa, jer je u SAD-u to protivno njihovoj verziji Zakona o zaštiti osobnih podataka .

- Čak i ako je narudžba od njenog supruga ili dečka, vi joj ne smijete otkriti kome je roba poslana - pisali su neki, dok su se drugi više usredotočili na 'lijenog dečka'.

- Ne mogu vjerovati da je toliko lijen da si nije mogao malo dalje potražiti ljubavnicu, neku koju ne poznaješ! - napisala je jedna žena, prenosi The Sun.

Pogledajte predivnu reakciju malenog dječaka koji je na poklon dobio štene psića! ❤

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije