Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 133
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ČUDNO IM JE

Zbog neobične tetovaže našao se na meti kritika: Na nogu je tetovirao trag maminog ugriza

Tik Tok
27.06.2022.
u 09:23

Cinco je bio oduševljen rezultatima pa je podijelio i emotivnu reakciju svoje mame na sentimentalnu tetovažu

Tik Tok korisnik @c1nc00 podijelio je kratki video u kojemu je pokazao svoju neobičnu tetovažu. U videu se može vidjeti kako Cinco sjedi u stolcu u salonu za tetoviranje i priprema se za nanošenje tinte. Nekoliko trenutaka kasnije, njegova mama se pojavi u videu, i saginje se prema njegovoj nozi prije nego što otvori usta i ostavi otisak svojih zuba na njegovoj koži. 

Tetovaže su `modni hit`, ali ove s kanom će vas oduševiti

1/11

Kako piše The Sun, tattoo majstor nakon toga iscrtava trag ugriza olovkom, a zatim trajnom iglom. Cinco je bio oduševljen rezultatima pa je podijelio i emotivnu reakciju svoje mame na sentimentalnu tetovažu. Na videu se vidi kako pokazuje palčeve u znaku da joj se tetovaža sviđa, a prije toga briše suze. 

Ispod videa je napisao da nema razloga zašto je odabrao baš trag ugriza, i da mu se jednostavno učinilo fora. Objava je od tada skupila preko 9,1 milijuna pregleda, a bila je i preplavljena komentarima s vrlo podijeljenim mišljenjima. 

 

@c1nc00 Its her crying at the end is what makes it worth it 😣❤️ #trending #tattoo #utah ♬ Running Up That Hill (A Deal With God) [2018 Remaster] - Kate Bush

- Čudan izbor, ali poštujem - napisao je jedan korisnik.

- Moglo je biti njeno ime ili doslovno bilo što drugo, ali trag ugriza...to je malo čudno - komentirao je drugi. 

Nekim korisnicima se tetovaža stvarno svidjela, kao i sentimentalno značenje iza nje. 

- Svi ovi ljudi koji misle da je ovo čudno, ne razumiju koliko je važno cijeniti svoju majku. Ovo je baš lijepo - dodala je jedna korisnica. 

Majka (32) ima 12-ero djece: 'Bila sam trudna četiri godine za redom' 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije