Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prema astrologiji

Ne vole puno raditi: Ovo su najljeniji horoskopski znakovi

Shutterstock
18.06.2022.
u 07:00

Iako neki vole rad i imaju zacrtane ciljeve, njihov karakter jednostavno nije pogodan za rad.

Svaka osoba voli se odmoriti i uživati u danu, ali jeste li vi osoba koja se odmara gotovo svaki dan i rijetko izvršava svoje obaveze? Ako je tako, vrlo vjerojatno ste lijena osoba, a na to bi mogao utjecati i vaš horoskopski znak. Prema astrologiji, ljudi koji pripadaju određenim horoskopskim znakovima ljeniji su od drugih, a evo koji su to znakovi, prenosi Your Tango.

Lav
Lavovi su iznimno talentirani i vole biti u centru pažnje. Stoga imaju mnogobrojne planove za svoju karijeru i život, ali rijetko kad ih ispune. Ne vole naporan rad pa nije ni čudno što su najljeniji horoskopski znak. Iako vole biti u centru pažnje, rijetko kada će se potruditi da postignu ciljeve.

Najviše je bogataša na svijetu ovog horoskopskog znaka:

1/5

Vodenjak
Vodenjaci su borbene osobe, što zahtijeva rad i trud. Iako oni žele uložiti mnogo truda u ostvarivanje svojih ciljeva, rad im baš ne leži najbolje. Više će se usredotočiti na razgovor nego na stvaran rad. Oni ne vole dosadne i naporne situacije, što je čest slučaj pri radu. 

Strijelac
Strijelci vole slobodu, a kod rada se uvijek očekuje da bude točan, precizan i marljiv. Oni se u radu osjećaju zarobljenima. Iako žele raditi, uvijek se jave za više stvari nego što ih mogu izvesti. Oni žele imati slobodu raditi ono što oni žele kada to žele, a kod rada to jednostavno nije moguće.

Mladić peče hamburgere, odreske i torte u automobilu na suncu u kojem temperature dosežu skoro 100°C:

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije