Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zanimljiv posao

Zarađuje 3 tisuće kuna tjedno prodajući slike - kose: 'Dugačka je 90 cm i muškarci su opčinjeni njom'

Instagram
13.01.2022.
u 14:30

Rojeana je dugo imala kosu puštenu samo do struka, ali nakon što se 2011. preselila u SAD s Filipina, odlučila je pustiti kosu da raste i sada joj seže do koljena.

Rojeana Macapagal (29) prvi je put počela puštati kosu kad je bila tinejdžerica, a sada je njezina kosa dugačka impresivnih 90 centimetara te zbog nje tjedno zarađuje više od tri tisuće kuna.

Naime, Rojeana je prošle godine odlučila otvoriti OnlyFans račun – uslugu pretplate na sadržaj za odrasle – na kojem objavljuje slike i videozapise na kojima se igra sa svojom kosom.

“Moji zahtjevi su uglavnom za videozapise u kojima se igram s kosom, šišam kosu, stavljam je u punđu ili šamponiram. Neki me pitaju mogu li je snimiti u tunelu”, otkrila je Rojeana pa dodala kako je račun otvorila prije svega nekoliko mjeseci, a već je stvorila veliku bazu obožavatelja, kako piše Daily Mail.

Ove namirnice pospješuju rast kose. Uvrstite ih u svoj jelovnik!

1/11

“Naplaćujem između 20 i 60 dolara (odnosno oko 130 i 400 kuna) za videozapise između tri i 15 minuta, a ne radim to puno radno vrijeme. Zarada mi zaista ovisi o tome koliko sam aktivna i koliko objavljujem”, objasnila je.

Rojeana je dugo imala kosu puštenu samo do struka, ali nakon što se 2011. preselila u SAD s Filipina, odlučila je pustiti kosu da raste i sada joj seže do koljena.

“Kad sam bila tinejdžerica, moja kosa nije bila tako duga kao sada, ali sam je ipak željela zadržati do struka, a ne šišati je. Nikada nisam pomislila pustiti da mi kosa raste do koljena, ali kad kad sam se preselila u SAD, odlučila sam je puštati”, ispričala je.

Tijekom proteklih nekoliko godina, Rojeana je otkrila da postoji nekoliko prednosti i nedostataka za tako dugu kosu, a neki od nedostataka uključuju gaženje na nju, zapinjanje na vratima i stalnu potrebu usisavanja.

“Osjećam da duga kosa doprinosi fizičkoj ljepoti, jer uvijek dobijem komplimente svaki put kad izađem van. Mislim da i većina muškaraca voli dugokose žene. Muškarci me uvijek pitaju je li moja kosa prava i reći mi da je lijepa, ali neke cure mi kažu da je ošišam jer misle da je preduga”, kaže ona.

“Da budem iskrena, uvijek je na putu. Zgazim je, uhvatim je kad zatvorim vrata, ali naučila sam kako se nositi s njom. Boli me vrat ako je želim staviti u punđu jer je tako teška. Ponekad imam loše dane. Nije uvijek lijepa. Ipak, ne planiram je skratiti. Uživam u dugoj kosi.”

Njega kose je važna za Rojeanu, jer njezini obožavatelji vole vidjeti da izgleda zdravo i uredno, ali unatoč njezinoj dužini, kaže da ne traje predugo za njegu. Kosu pere svaki drugi dan, a maske za kosu koristi jednom ili dvaput tjedno. Također je izrazila važnost pronalaska 'dobrog regeneratora'.

Znate li koliko sati dnevno biste trebali spavati za zdrav mozak?

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije