Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 180
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ups...

Zaposlenici McDonald'sa otkrili: 'Ovu stvar kupci stalno rade, a nas potpuno izbaci iz takta'

Shutterstock
30.10.2020.
u 11:30

Kada sljedeći put budete u McDonald'su, razmislite hoćete li ovo tražiti.

Društvenim mrežama proširio se video s TikToka koji otkriva jednu stvar koju zaposlenici McDonald'sa nikako ne mogu podnijeti – a radi je gotovo svaki kupac. 

Oni radnici koji poslužuju na McDrive dijelu restorana ne podnose kada ih ljudi, nakon što su već naručili i platili hranu, pitaju: "Oprostite, možemo li dobiti kečap?"

Pogledajte video:

@jazzcorona

instagram is on my Page Plz go follow Before tiktok Get Banned 🥺! ##xyzbca ##tiktok ##viral ##dance ##fyp ##foryou ##foryoupage

♬ original sound - 𝓙𝓪𝔃𝔃𝔂🦋

Naravno, uvijek kažu da možete i dodaju vrećicu umaka pokraj vaše narudžbe, ali najradije bi vam kratko i jasno rekli da ne možete i zatvorili svoj prozor, pogotovo nakon što malo dulje rade u restoranu, prenosi Daily Star.

Video koji je objavila korisnica @jazzcorona postao je viralan, a netko je u komentarima napisao: "Također radim u McDonald'su i ne podnosimo kada naručujete dodatne stvari s jelovnika nakon što smo vas već poslužili i naplatili sve. Na McDriveu zatražite nešto što ste zaboravili na dijelu za plaćanje, a ne za posluživanje."

Ovo ne možemo ni zamisliti: Evo kakva se sve hrana nudi u McDonald's restoranima diljem svijeta

1/16
Ključne riječi

Komentara 30

Avatar Artoo Detoo
Artoo Detoo
13:26 30.10.2020.

Hvala na ovom edukativnom članku kojim ste proširili vidike. Zbilja korisna informacija koja će pomoći da svijet postane bolji. Evo suza mi niz obraz krenula.

Avatar emigrant
emigrant
14:43 30.10.2020.

Ja ih nikada ne izbacim iz takta jer ne idem u taj Drekić.

NO
NoviCovjek
14:32 30.10.2020.

kakve su ovo gluposti? Ja sam kupac i imam pravo dopuniti narudžbu ako želim. To što MCD ima striktan sustav to ne treba opterećivati kupca nego vas radnike i MCD, vaše pravilo vaš problem. Najbolje bi bilo da ostavimo novce i odemo si doma složiti sendvič sa kečapom? Ovi kao da su naučili zanat u Dubrovniku. U čast ovim isfrustriranim radnicima ću naručivati kečap odvojeno jer i ovako je smiješno što se 10 grama kečapa uopće plaća. P.S. nemojte zaboraviti očistiti iza sebe jer će to naljutiti radnike MCDa koji su vam prodali obični sendvič za 20 kn i očekuju da će te vi spremati iza sebe. Jer u suprotnom smo "ne kulturni". Ah ta globalizacija

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije