Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 27
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bez operacije

Zanosno poprsje uz čarobni "underbra"

grudnjak
www.newimagetv.co.uk
09.03.2010.
u 13:00

Dodatak grudnjaku kombinacija je sportskog grudnjaka i nekadašnjeg korzeta, a može se nositi uz bilo koju veličinu grudnjaka i grudi.

Poprsje iz snova bez kirurškog noža? Ako su vam grudi izvor frustracija i želite da izgledaju "kao na filmu", nudi vam se rješenje u obliku "podgrudnjaka", odnosno "underbra". Riječ je o dodatku vašem grudnjaku koji pruža učinak sličan kombinaciji sportskog grudnjaka i srednjovjekovnog korzeta koji se nosio ispod haljine.

Underbra se proizvodi u jednoj veličini, odnosno ne obuhvaća košarice, nego grudi podiže sa strane i odozdo te ih "gura" prema sredini pa tako male ili opuštene grudi izgledaju veće. Učinak je, navodno, dostojan onog plastične operacije povećanja grudi, a sve to možete dobiti za samo 20 američkih dolara.

Grudnjak će u prodaju ovih dana u prodajnom lancu Tesco, a možete ga naručiti i na internetu, na stranici www.newimagetv.co.uk.

Britanski portali Mirror i Daily Mail testirali su novi grudnjak te potvrdili da je učinak vrlo dojmljiv, a da su jedini problem mnogobrojne naramenice koje se mogu na više mjesta stegnuti i prilagoditi. No, upravo te naramenice potiču ženu i da se uspravno drži.

Ključne riječi

Komentara 2

MA
maxknut
19:20 09.03.2010.

Jeftinije od silikona .

MI
mican
07:50 10.03.2010.

A može se nositi i bez grudnjaka. Tek tada pokazuje svoju pravu vrijednost.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije