Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 92
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pokušajte

Zanimljiva optička iluzija otkriva koja osobina uništava vaš ljubavni život

Pinterest
09.08.2021.
u 16:30

Ptice, Mona Lisa ili brod? Prva stvar koju primijetite otkrit će vam istinu

S optičkim iluzijama možemo provjeriti razne svoje vještine,poput koncentracije i inteligencije, a ova bi vam fotografija trebala otkriti koja vam osobina loše djeluje na veze. Sve što trebate napraviti je pogledati fotografiju i prva stvar koju primijetite otkrit će vam istinu, piše Your Tango.

Ako ste prvo vidjeli pticu, osobina koja vam uništava ljubavni život je želja za grupnim izlascima. Volite svoje prijatelje, ali nemate uvijek dovoljno vremena za sastanke jedan na jedan s njima, pa ste skloni okupiti sve u veliku grupu kad god možete. To je u redu, ali vaš bi se partner mogao osjećati zanemareno.

Kada smo počeli govoriti da otvaramo Muzej iluzija, mislili su da smo ‘pukli’ i bacamo novac u vjetar:

1/5

Foto: Pinterest

Ako ste prvo primijetili Mona Lisu, ljubavni život vam uništava želja da budete u središtu pozornosti. Možda ne mislite da ste najbolji, ali istina je da po prirodi volite pažnju. Ne možete si pomoći, privlačite ljude i oni vole biti u vašem društvu. Cijeli svijet može biti pozornica, ali ako ste uvijek ‘na njoj’, propustit ćete priliku da se zaista povežete s ljudima koji su vam najvažniji.

Ako ste prvo vidjeli brod, osobina koja vam uništava ljubavni život je ljubav prema velikim avanturama.

Svima treba vrijeme da budu sami, ali da nema putovanja i avantura, ne biste bili zadovoljni. Stalno ste u potrazi za adrenalinom, ali pokušajte imati na umu koliko je vaš partner spreman na to. Uravnotežite vrijeme koje provodite s njim i vrijeme koje provodite tražeći avanturu.

Nada Vuglar u zagrebačkom ZOO radi već 45 godina i najdugovječnija je djelatnica: "Maksimirski zvjerinjak drugi mi je dom, a kolege obitelj!"

Ključne riječi

Komentara 8

Avatar Franz_Ferdinand
Franz_Ferdinand
19:54 09.08.2021.

Milsim kako je osobina koja uništava vaš ljubavni život ustvari citanje VLa.

68
68212906
19:46 09.08.2021.

Gdje je jebeni brod?

Avatar Bayaz the magi
Bayaz the magi
20:50 09.08.2021.

Pa brod je nos! Kakav vam je to ljubavni život? 🙄

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije