Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Emisija 'Addicted to Marriage'

Zaljubljena u ljubav: 'Udavala sam se 12 puta i još uvijek čekam da dođe onaj pravi!'

TLC/YouTube/Screenshot
20.06.2022.
u 13:30

Kažu da najviše boli onoga tko najviše voli i daje, kaže ona i ističe kako trenutno ne traži muža broj 12, ali nakon što prođu dva mjeseca žalovanja, vjerojatno će biti spremna...

52-godišnja dizajnerica interijera i samohrana majka Monette Dias ovisna je, kaže, o ljubavi, zbog čega je nedavno svoje 'sudbonosno da' trebala izreći 11. put. Zbog toga je bila i zvijezda TLC-ove serije Addicted to Marriage ili Ovisni o braku, koja prikazuje brojne ljubavne veze i brakove sudionika, kao i razloge zbog kojih završe.

Iako se činilo da je u svom posljednjem zaručniku Johnu konačno pronašla 'onog pravog', par se posvađao pred kamerama i odlučio preispitati svoj odnos prije nego uđu u, za nju 12. brak.

5 stvari koje o svom vjenčanju ne biste trebali otkrivati na društvenim mrežama

1/9

Naime John Monette optužio da je 'uvelike odgovorna za neuspjehe koje je doživjela u svojim prošlim vezama' pa joj je rekao da neće s nikim biti uistinu sretna dok se s tim ne pozabavi. Iako se naljutila i rastala od njega u svađi, kasnije je i nesuđena mladenka priznala da su ona i John donijeli ispravnu odluku da prekinu.

- Raskid s Johnom je težak i tužna sam jer ga volim ali ova mi je svađa potvrdila da on nije pravi izbor za mene - rekla je i dodala kako je 'jako bolno doživjeti još jedan neuspjeh, pogotovo u vezi u kojoj se toliko trudila i tako puno ulagala'...

- Kažu da najviše boli onoga tko najviše voli i daje - kaže ona i ističe kako 'trenutno ne traži muža broj 12, ali nakon što prođu dva mjeseca žalovanja, vjerojatno će biti spremna'.

Još uvijek, napominje, ima snage nadati se da će jednom i njen brak uspjeti. 

- Kad se Monette udavala drugi i treći put, nisam brinula da s njom nešto nije u redu, no kad je sklopila deveti i deseti brak i opet se razvela pa upoznala nekog drugog, počela sam se pitati hoće li ikad pronaći onog pravog – rekla je njena sestra Marcie koja je u suzama dodala i da najviše na svijetu želi da Monette doživi ono što i sama ima, sretnu vezu. 

- Srce mi se lomi zbog toga što to nije ostvarila. Ona to zaslužuje, zaslužuje biti sretna i voljena – kaže. 

Inače, prvi joj je suprug bio njena srednjoškolska ljubav, a za njega se udavala dva puta, kao i za svog šestog muža. Deveti je suprug, kaže, bio vrlo karizmatičan, a slijedio je muškarac kojeg je poznavala od osnovne škole... Sa zadnjim, Johnom, je čak 11 puta bila pred brakom, ali se na kraju nisu vjenčali. 

- Istrina je da se lako zaljubljujem, ali nisam baš brzopleta kod odluke o udaji. Dosad su me prosili 28 puta, no očito nisam svaki put pristala! - zaključila je. 

Majka (32) ima 12-ero djece: 'Bila sam trudna četiri godine za redom'

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Uzdanica hbz
Uzdanica hbz
15:13 20.06.2022.

Načekat ćeš se.....jedna je čekala Godoa

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije