Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Trendovi

Zaboravite emoji koji plače od smijeha tijekom dopisivanja, više nije popularan - sada se koristi ovaj

shutterstock
17.02.2021.
u 12:30

Svaka generacija je drugačija, ali Gen Z smatra da se najviše razlikuje od svih prijašnjih.

Posljednjih godina vjerojatno ste čuli razne nazive za starije i novije generacije, pa tako i za najnoviju - Generation Z ili, skraćeno, Gen Z. Svaka generacija je drugačija, ali Gen Z smatra da se najviše razlikuje od svih prijašnjih.

U dopisivanju često koristite emoji srca? Evo što svako od njih označava:

1/16

Od načina razmišljanja, odijevanja pa i stila života, Gen Z sasvim se odvojila od prijašnjih stilova i trendova, a postoji jedan veliki razlog - moderna tehnologija.Osim što se promijenio način razgovaranja preko društvenih mreža, promijenili su se i popularni emojiji.

Foto: shutterstock

Naime, emoji koji plače od smijeha sada više nije popularan među mlađom generacijom, kako piše Unilad. Umjesto toga oni sada koriste lubanju, kako bi nekome dali do znanja da su ‘umrli od smijeha’. Glavni razlog im je što su taj emoji često koristili njihovi roditelji pa kako bi se odvojili od starije generacije, lubanja je postala iznimno popularna.

Foto: shutterstock

Do 15. svibnja posjetite izložbu "Hrvatska svijetu":

Ključne riječi

Komentara 1

MO
montello
17:55 17.02.2021.

navikli smo na njih

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije