Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TURIZAM

Za kraj Božića u Bakru pripremljena velika humanitarna akcija: 'Siromaštvo nije izbor, pomaganje jest!'

Božić u Bakru
Foto: Promo
21.12.2016.
u 12:16

Program „Božića u Bakru” završava uz tradicionalno kićenje bora na Trgu Vrata u Bakru, u organizaciji Društva „Naša djeca“ Bakar, u 17 sati

Bliži se završni dio programa manifestacije "Božić u Bakru" koja se već tradicionalno održava u prosincu u Bakru uz mnoštvo raznovrsnih događanja. Za kraj je pripremljena velika humanitarna akcija za dječju bolnicu „Kantrida“ i socijalnu samoposlugu „Kruh sv. Elizabete“ Rijeka.

Program:

PETAK, 23. PROSINCA

Program započinje zajedničkom marendom uz „Cooking show“ kuhara Kristiana Kozmića i predstavljanje kuharice „Primorski pijat“ u Gradskom vrtu u Bakru, od 10.00 do 13.00 sati, gdje će nastupiti tamburaši „Žažara” sa Zlobina. U večernjim satima slijedi „Noć božićnih želja“ – humanitarna akcija za dječju bolnicu “Kantrida” i socijalnu samoposlugu „Kruh sv. Elizabete“ Rijeka u organizaciji Grada Bakra, Turističke zajednice Grada Bakra i udruge „Društvo sportske rekreacije” Krasica uz pomoć škola, vrtića te brojnih udruga i pojedinaca s područja Bakra.

Zabavni program održat će se u Domu kulture „Matija Mažić“ Bakar s početkom u 18.00 sati. U programu nastupaju: Društvo „Naša djeca” Bakar, „Zumba” Škrljevo, Praputnjarski Slavići, Klapa Hreljin, Klapa Reful, Klapa Škrljevo, Klapa Gradelini, KUD Sloga i KUD Martin Matetić, KUU Sklad, Lucija Rajnović, Davor Grgurić uz voditeljicu Gordanu Pejić.

U sklopu programa prodavat će se kalendari i lampioni, a svi prisutni moći će napraviti i lijepu prigodnu fotografiju za uspomenu u fotografskom kutku Filipa Koludrovića s božićnim željama na pločicama dobrih želja. Oni malo mlađi mogu se prepustiti stručnim rukama Aleksandre Domijan u ocrtavanju lica božićnim motivima. Puštanje lampiona božićnih želja bit će na Žalu ribara u 20:00 sati. Ovim putem pozivaju se svi da se pridruže ovoj humanitarnoj akciji, da donesu osnovne namirnice i higijenske potrepštine te odjeću za socijalnu samoposlugu „Rijeka” te kupnjom kalendara i lampiona doniraju sredstava dječjoj bolnici „Kantrida”. Moto akcije je „Siromaštvo nije izbor, pomaganje jest!

Sponzori ove humanitarne akcije su: INA d.d., DBoki Sound & light, HDS ZAMP

SUBOTA, 24. PROSINCA

Program „Božića u Bakru” završava uz tradicionalno kićenje bora na Trgu Vrata u Bakru, u organizaciji Društva „Naša djeca“ Bakar, u 17.00 sati.

ORGANIZATORI:

- GRAD BAKAR

- TURISTIČKA ZAJEDNICA GRADA BAKRA

Generalni sponzor: INA d.d.

Foto: Promo

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije