Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HANGOVER 2019.

Novogodišnji party kojeg se nećete sjećati

Fort Apache - Hangover
31.12.2018.
u 10:11

Usudite li se ‘dojahati’ do Fort Apachea u Svetoj Nedelji prije ponoći, pripremite se za ‘Mamurluk’ izazvan neviđenom ponudom klope, pića i neobuzdanom zabavom… Odvažite se na “Hangover 2019.” i uletite u Novu godinu poput holivudskih zvijezda

Doček Nove godine najčešće se najavljuje kao tulum za pamćenje, ali na “Hangover 2019.” u Fort Apacheu zasigurno nećete gledati taj film. Nevjerojatni mamurluci karizmatičnih likova iz holivudskog blockbustera inspirirali su novogodišnju proslavu koje se praktički nećete sjećati.

Neograničena konzumacija iz bogatog asortimana hrane i pića u kombinaciji s live svirkom grupe Motiv, brutalnim hitovima DJ-a Alena Markeza i hrpom iznenađenja, garancija su da će vam prvo buđenje u 2019. godini biti u magli.

Pošto su Bradley Cooper i njegova ekipa dokazali kako su najluđi provodi oni kojih se najmanje sjećate, ovaj all-inclusive event u Svetoj Nedelji stvoren je isključivo kako bi omogućio spektakularnu zabavu ispunjenu nepamtljivim iskustvima. Prošle je godine doček u stilu Vuka s Wall Streeta potaknuo brojne tvrtke da organiziraju domjenke i događanja u western ambijentu Fort Apachea.

Možda ste oduvijek maštali o razuzdanom izlasku s popularnim glumcima - nemojte propustiti “Hangover 2019.”, jer bi se vaše novogodišnje želje, zaista mogle i ostvariti.

Više doznajte na: https://bit.ly/2VjoYwf ili na telefon: 00385-91-3335-435.

Ključne riječi

Komentara 1

SA
samoborka
13:55 01.01.2019.

taj restoran Fort Apache radi 5 dana u godini. Zasto? Prije 15ak godina,kada je otvoren, su super poceli,ali ubrzo je sve otislo kvragu. Tko tu koga,zasto, cime..Uglavnom..ne privlaci me doci..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije