Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
što biste vi učinili?

Vozačica taksija izazvala burnu raspravu: Vidjela da putnik vara ženu pa ga odlučila razotkriti!

TikTok
29.09.2022.
u 10:30

Budući da je bila samo osam kilometara od početnog odredišta, odlučila se vratiti i ostavila mušteriju ispred njegove kuće s ljubavnicom u pratnji.

Sljedeći put kad budete u taksiju možda biste trebali pripaziti što govorite, barem se tako čini prema priči jedne vozačice taksija. Naime vozačica Ubera Roni, na društvenim mrežama poznata kao @perfectly_unbroken, podijelila je video na TikToku u kojem je otkrila da je imala jednu zanimljivu vožnju s mušterijom koja nije očekivala da će ona otkriti njegovu aferu.

U videu, koji je pogledan više od 8,6 milijuna puta, Roni priča kako je pokupila muškarca kojeg je vidjela kako se oprašta sa ženom i djecom ispred svoje kuće prije nego što je ušao u auto. Tvrdi da je muškarac tada na svom putovanju dodao još jedno zaustavljanje, a po dolasku na to novo odredište u automobil je ušla i žena s malo prtljage, prenosi Metro.

Prema riječima vozačice, muškarčevo se raspoloženje tada promijenilo i izgledalo je presretan što se maknuo od svoje žene i djeteta. Nakon što je podijelio poljubac sa ženom, muški putnik promijenio je mjesto iskrcaja, ali prije nego što su stigli do odredišta,  Roni je naljutio njihov razgovor.

5 stvari koje žene primijete na muškarcima na prvom spoju:

1/7
@perfectly_unbroken ♬ original sound - 🌻UnBreakable🌻

“Nastavili su pričati. I onda žena kaže: 'Znaš da mi je dosta toga što me skrivaš. Kada ćeš ostaviti svoju ženu?", ispričala je Roni te dodala da je muškarac odbacio to pitanje pa je odlučila uzeti stvari u svoje ruke kako bi ga natjerala da preuzme odgovornost.

Budući da je bila samo osam kilometara od početnog odredišta, odlučila se vratiti i ostavila mušteriju ispred njegove kuće s ljubavnicom u pratnji.

“Ne postoji ništa gore od varalice – žene ili muškarca. Ne radite tako nešto u mom autu. Karma je k*ja. Budite bolji ljudi, činite bolje u životu. Nije danas dobro završilo za njega, sigurna sam, jer su oboje imali svoju prtljagu i stajali su u dvorištu kad sam otišla. Ovo je moj auto, radim za sebe.  Ako odlučim prekinuti vožnju, to je moj izbor. Ako radite nešto u mom autu, imam pravo to riješiti kako god smatram prikladnim”, ispričala je. 

Njezin potez izazvao je burnu raspravu na društvenim mrežama, gdje su mnogi pohvalili Roni na otkrivanju istine, a drugi su je kritizirali zbog uplitanja.

“Možda žena radi istu stvar iza njegovih leđa, tko smo mi da i, sudimo?”, pitala je jedna korisnica, dok je druga dodala: “Ja bih završila vožnju, a zatim se vratila i rekla ženi istinu. Ne bi bilo dobro da djeca budu svjedoci te drame…”

Isplati se očistiti radijatore: Uklanjanje prljavštine iz njih može vam uštedjeti novac!

Ključne riječi

Komentara 1

MO
montello
12:05 29.09.2022.

Nek gleda svoj posao sta je briga za nekim nepoznatim

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije