Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 113
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
želi ozbiljnu vezu

'Voljela bih imati seks s mlađim muškarcem bez obaveze, ali ne želim ga povrijediti'

Shutterstock
20.03.2022.
u 22:58

Puno razmišlja o njemu i kako bi bilo spavati s njim, ali brine se zbog njegovih godina

– Žena sam u četrdesetima i razvela sam se prije nekoliko godina. Nemam djece i trenutno nisam u ozbiljnoj vezi. Radim s dečkom kojeg smatram vrlo seksi i jasno je da se i on zanima za mene, ali ima samo 28 godina – napisala je jedna žena za Mirror.

Stručnjaci otkrili dan i sat: Ovo je najbolje vrijeme u tjednu za seks!

1/6

Puno razmišlja o njemu i kako bi bilo spavati s njim, ali ne želi da bilo tko od njih bude povrijeđen. Da zna da može imati seks bez veze, ne bi razmišljala dvaput, ali dio nje se brine da je to gubljenje vremena i da bi trebala razmišljati samo o starijim muškarcima kako bi imala pravu vezu.

– Čak i ako počnete izlaziti sa starijim muškarcem, nema garancija da će veza potrajati. Nitko ne vidi budućnost na početku veze. Mislim da trebate razraditi što želite. Ako je sada zabavno i nema nikakvih obaveza, zašto ne biste probali? Samo imajte na umu da ako ispadnete, to može otežati stvari na poslu. Ako se odlučite na to, imajte realna očekivanja i na početku budite iskreni o tome što svatko od vas želi od veze – odgovorila joj je Coleen Nolan.

Koji su najljepši ljubavni stihovi svih vremena? "Pjesma nad pjesmama iz Biblije", "Crvena jabuka..." 😍❤

Ključne riječi

Komentara 1

MO
montello
15:00 21.03.2022.

Mozes samo se zabavljat

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije