Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 145
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Treba savjet

'Volim svoju djevojku, ali seks s mlađom ljubavnicom je nevjerojatan. Želim prekinuti'

shutterstock
13.09.2020.
u 22:52

Ne želi nikoga povrijediti, ali ne zna kako da prekine vezu s djevojkom.

- Volim svoju djevojku, ali imam nevjerojatan seks s mlađom ljubavnicom, koju sam također zavolio. Moja supruga prije deset godina prevarila me s najboljim prijateljem. Mislio sam da se nikad neću oporaviti, ali godinu dana kasnije upoznao sam svoju sadašnju djevojku preko prijatelja i za nekoliko mjeseci započeli smo vezu. Nekoliko godina bili smo vrlo sretni, a onda smo upoznali još jedan par na ljetovanju. Šezdesetogodišnji muškarac i njegova 20 godina mlađa supruga. Ona i ja počeli smo ići na kave i razgovarati, a ja sam shvatio da se zaljubljujem u nju. Započeli smo aferu koja traje već godinama - napisao je jedan muškarac za The Sun.

No njegova djevojka otkrila je da ju je prevario i tada su krenuli još veći problemi. Ona je sve ispričala njegovoj obitelji i susjedima. Iako se on ponudio da iseli iz kuće i da prekinu odnos, ona nije htjela i odlučila je ostati s njim u vezi. Sada cijelo vrijeme pazi što on radi i promatra sve njegove postupke. Iako mu je stalo do nje, želi biti sa svojom ljubavnicom, a i ona s njim pa za savjet pita stručnjakinju.

- Sve je samo maštanje, osim ako ste oboje spremni djelovati i platiti neizbježnu cijenu. Činjenica je da ne možete biti sa svojom ljubavnicom bez da naštetite djevojci i bez negativnih komentara svojih bližnjih. Jeste li spremni na to? Ako ne, bolje zaustavite svoju aferu i radite s djevojkom na jačanju vaše veze. Čak i ako ste spremni prekinuti vezu s njom, je li vaša ljubavnica spremna napustiti muža? Vrijeme je da odlučite hoćete li ostati u vezi ili je prekinuti. Ako ćete biti zajedno, prestanite žudjeti za nedostižnim i razgovarajte s djevojkom o tome kako usrećiti jedan drugog - odgovorila mu je Deidre.

Oni su najstariji par na svijetu, a njihove obitelji na početku nisu podržavale njihov brak:

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije