Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 123
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prepoznajete li se?

Vole luksuz i nove stvari: Ovi horoskopski znakovi su najveći šopingholičari

shutterstock
22.07.2021.
u 07:00

Ne znaju voditi računa o svojim financijama, a u šopingu uvijek troše bez razmišljanja

Neki ljudi dobro štede novac i kupuju samo ono što je potrebno, dok su drugi kompulzivni kupci koji kupuju sve što vide. Oni su veliki šopingholičari koji se vole razmetati novcem, bilo da se radi o odjeći, nakitu ili drugim proizvodima. Prema astrologiji, postoje tri horoskopska znaka koji spadaju u tu drugu skupinu šopingholičara, kako piše Pinkvilla.

Lav
Lavovi su šopingholičari ne samo za sebe već i za druge. Budući da su velikodušni, vole ugađati svojim najmilijima i obasipati ih luksuznim poklonima.

Jeste li među njima? Ovo su horoskopski znakovi koji se zaljubljuju `na prvu`:

1/9

Bik
Bik ima ukus za sve skupocjeno i luksuzno. Želi najbolje od svega, a kvaliteta mu je najviše bitna. Kad je u šopingu, kupit će samo najskuplji proizvod koji ima najbolju ocjenu i najbolje iskustvo kupaca.

Ovan
Ovan kao šopingholičar je netko tko voli trošiti bez razmišljanja. Kad ovaj horoskopski znak ode u šoping, na kraju će potrošiti sav novac od svojih plaća na luksuzne stvari. Ne vole se cjenkati i jednostavno kupuju ono što im se sviđa.

Časna sestra (55) oduševljava mladolikim izgledom: "To je zato jer nemaš muškarca u životu"

Komentara 1

SI
sisavac
07:25 22.07.2021.

šopingholičari se dijele na muške i ženske. ženski su ekstremisti. a vi po horoskopu... i u njega vjerujete?!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije