Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Lifestyle Ljubav & veze

`Vodoinstalater sam i otišao sam popraviti cijev klijentici. Završili smo u krevetu...`

Muškarac je priznao da je napravio ogromnu pogrešku i želi svoju dugogodišnju djevojku natrag, no ona ne želi niti čuti.
08. kolovoza 2019. u 18:19 15 komentara 96286 prikaza
Vodoinstalater
Foto: Getty Images
Pogledajte galeriju 1/3

"Prevario sam djevojku s klijenticom kojoj sam otišao popraviti cijevi u stanu i djevojka mi to ne može oprostiti."

Veza ups... `Želim slobodni dan provesti sam, kako ja želim, ali moja žena smatra da sam sebičan`

Muškarac (33) otkrio je poznatoj terapeutkinji Deidre na portalu The sun, da je nedavno prevario svoju djevojku kada je otišao na posao. Muškarac radi kao vodoinstalater i otišao je na intervenciju kod razvedene 36- godišnje klijentice usred noći koja je zvala zbog straha od poplave. Bila je zadovoljna što ga vidi i što će joj netko pomoći u otklanjanju kvara prije nego u njenom domu nastane veća šteta. Tijekom njegova obavljanja posla, pokazala zanimanje za ono što radi.

Uskoro su počeli razgovarati i to je sve vodilo jedno k drugom, prvo poljupcu, a zatim i seksu. Par je izmijenio brojeve telefona te su ostali u kontaktu, a zatim dogovorili novi susret i priča na plahtama se ponovila.

I sve bi to, mnogima, bilo beznačajno, da muškarac nije osam godina u vezi sa 31- godišnjom majkom njihova 5- godišnja sina. Muškarac joj je zatajio što je napravio, no djevojka je pronašla poruke koje je izmijenio s klijenticom i u kojima je klijentici napisao čak i da je voli te je odlučila da mu neće i ne može oprostiti.

pravi tajming Ovo je zaista najgore vrijeme za - seks!

Muškarac je priznao da je napravio ogromnu pogrešku i želi svoju dugogodišnju djevojku natrag, no ona ne želi niti čuti. 

Deidre mu je pojasnila da svaka veza upadne u neku krizu, no to nije rješenje da partneri varaju okolo. Problem treba riješiti međusobno s partnerom prije nego postane prekasno.

Zanimljivo Otkriveno je kakve osobe više varaju u vezi, a evo o kome se radi

Pojasnila je i da je njegova djevojka itekako s razlogom jako povrijeđena te da ako želi ispraviti stvar, mora se itekako potruditi pokušati s njom razgovarati, pokazati joj koliko zaista žali zbog učinjenog i obećati i držati se toga da ništa slično više nikada neće niti pomisliti učiniti. 

Objavila i video
TV voditeljici demolirali stan u Zagrebu: 'Vrata su nestala, mokraća na krevetu, prljavština... Strašno'
INA
INA
Razvijaju solarne elektrane, a planiraju i proizvodnju vodika kao pogonskog goriva
  • Immanuell:

    'beš vezu u kojoj partneri provjeravaju kontakte međusobno na mobitelima....... A je li autor, šta kažeš ti, otišao na 'poso', a?

  • Javnodobro:

    Imo i ja filmsku epizodu i usro stvar.

  • Pajdo:

    Ti si dobar covjek poravljas sve servis.