Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 118
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ljetni horoskop

Vodenjacima ovog ljeta manje zabave i i uzbuđenje, a više posla

ljeto
Borna Filić/PIXSELL
06.07.2013.
u 16:00

Zauzeti Vodenjaci mogli bi zanemarivati partnera zbog intenzivnih poslovnih događanja

Vodenjak 21. 1. - 18. 2.

U nadolazećim mjesecima misli će vam biti manje usredotočene na zabavu i uzbuđenje, a više na poslovne i svakodnevne obveze. Zauzeti Vodenjaci mogli bi zanemarivati partnera zbog intenzivnih poslovnih događanja, dok će samci novo poznanstvo uspostaviti u radnoj sredini ili prilikom poslovnog putovanja.

 

Slobodni Vodenjaci

Tijekom cijelog ljeta misli će vam biti okupirane poslom, no to ne znači da nećete imati vremena za ljubav. Mnogo vremena provodit ćete na radnom mjestu, komunicirajući s klijentima i partnerima, od kojih će vam jedan davati nedvosmislene znakove da mu se sviđate. Privlačnost će biti obostrana, a nakon kraćeg nećkanja otpustit ćete kočnice i upustiti se u romansu.

S dolaskom srpnja i ulaskom Venere u vama nesklonog Lava više ćete paziti što okolina o vama misli, pa ćete strahovati da vam veza sa suradnikom ne pokvari reputaciju. Neke poslovne okolnosti mogle bi se ispriječiti između vas i presuditi ovoj vezi, no pokušajte ostati u dobrim odnosima. Od 23 srpnja ulazite u burno ljubavno razdoblje. Udvarači će vam prilaziti na plaži, u bazenu ili dok se zabavljate s društvom u kafiću. Privući će vas samozatajna i zanimljiva osoba, a vaša će veza otpočetka biti intenzivna i dinamična. Nećete znati što druga strana osjeća, no ulazak Venere u Vagu od 17. kolovoza unosi mir u vaš odnos i pojačava osjećaj pripadnosti. Oni koji su tijekom srpnja ostali sami, novu će vezu ostvariti u drugoj polovini kolovoza tili tijekom rujna.

 

Zauzeti Vodenjaci

Porast poslovnih obaveza udaljit će vas od partnera. Misli će vam biti usmjerene na projekte i zadatke koje morate obaviti, zbog čega nećete imati vremena za romantiku. Partner će preuzeti inicijativu i ustrajavati da provodite više vremena zajedno. Pokažite mu da ste spremni raditi na vezi i izbjegnite nepotrebne probleme. U srpnju će vaš odnos naići na nove izazove.

Financijski problemi bit će povod mnogim svađama, a neki parovi će čak odgoditi planove za ljetovanje. Ako ipak odlučite ići na odmor, nećete se uspjeti opustiti. Morit će vas razne brige, a zbog želje za uštedom brojat ćete svaku kunu i odreći se ljetnih užitaka. Nemojte štedjeti na izlascima i zabavi, jer bi vam romantična večera u ugodnom morskom ambijentu pomogla da se ponovno zbližite s voljenim. Venera ulazi u Vagu 17. kolovoza, što će vam pomoći da optimističnije gledate na svijet. Nećete se zamarati situacijama na koje nemate utjecaja, a užitak ćete pronalaziti u svakodnevnim stvarima i sitnim partnerovim gestama. Potkraj kolovoza i tijekom rujna u vaš se odnos vraća zaspala strast i romantika.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije