Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 123
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zna biti neugodno

Vlasnica frizerskog salona otkrila najgore stvari koje mušterije rade: 'Tražila me povrat napojnice...'

TikTok/@theresavandamstylist
16.11.2021.
u 10:28

Teresa se kroz godine i godine rada susrela s raznim mušterijama i ne baš ugodnim situacijama...

Vlasnica frizerskog salona Teresa Van Dam podijelila je s pratiteljima na društvenim mrežama najgore stvari koje mušterije znaju raditi i zbog kojih je dovedu u zaista neugodnu situaciju.

Najgora situacija bila je ona kada ju je nazvala majka mušterije i tražila povrat napojnice koju je njezina kći ostavila frizerki. 

"Moja kći bila je kod vas prošle subote i zaista je dosta platila frizuru, a uz to je i dala veliku napojnicu", rekla je majka mušterije, a onda nastavila objašnjavati: "Platila je 300 dolara frizuru i ostavila 20 kao napojnicu."

Kada je Teresa pogledala račun u bazi shvatila je da je to mušterija koja ima 24 godine, a ne djevojčica kao što je prvo zaključila jer majka zove u njezino ime. "Da, ali ima problem s trošenjem novaca, pa bih htjela 15 dolara od napojnice natrag. Koji dio ne razumijete?", rekla je gospođa putem telefona i dodala da će ona osobno doći po novac.

Teresa joj je objasnila da inače novac može vratiti samo na karticu kćeri koja je platila frizuru, a ne "na ruke", ali i da ga neće vraćati njoj jer je kći punoljetna.

Ljutita majka brzo je prekinula razgovor jer ju je kći, koja nije imala pojma da zove njezinu frizerku, "ulovila" u traženju novca natrag.

Kako prenosi The Sun, u još jednoj situaciji majka se "zauzela" za svoje dijete.

@theresavandamstylist the tip refund😬 #greenscreen #hairtok #hairstylist #hairsalon #fyp #foryoupage #karen ♬ Snow Falling - Snow Falling

"Nazvala me jedna gospođa i tražila menadžera salona. Rekla sam da sam to ja i pitala što nije uredu. Objasnila mi je da njezina kći želi napraviti ekstenzije, ali da su joj u salonu rekli da to ne radimo svi. Rekla sam joj da su mi samo četiri djelatnice educirane za postavljanje nadogradnje, a ona je bila šokirana i nastavila me ispitivati zašto nas više to ne radi. Ona i kći su baš htjele određenu frizerku da joj to radi, a kada sam rekla da nema certifikat rekla mi je da je to baš glupo. Da, glupo."

Njezin video pregledan je skoro 3 milijuna puta, a korisnici TikToka nisu se suzdržavali od komentara. "To su žene koje samo žele izazvati svađu, bez razloga", zaključila je jedna osoba.

"To je kao da se čudi što nije svaki liječnik specijaliziran za kardiovaskularne bolesti, na primjer", komentirala je još jedna.

Zabrinjavajuće fotografije leđa pokazuju koliko je frizerski posao težak

1/2

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije