Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 79
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
jednostavne vježbe

Vježbajte jogu za ravni trbuh

joga
Foto: Thinkstock
19.02.2014.
u 20:00

Ove dvije jednostavne vježbe za ravan trbuh pomoći će vam i da ga održite

1. Lezite na pod skupljenih nogu i ruku pruženih uz tijelo. Udahnite i podignite obje noge što više možete. Zatim izdahnite i spuštajte ih. Ponovite do 10 puta. Ako su vam trbušni ili leđni mišići slabi, pritišćite dlanovima pod dok dižete noge i malo povijte koljena. Ili pokušajte dizati jednu pa drugu nogu, ali samo ako vam je ugodno. Križa vam trebaju ležati na podu.

2. Stanite savijenih koljena i raširenih nogu, a ruke naslonite na butine. Potpuno izdahnite, udah i dižite trbuh, istovremeno šireći grudi. Onda opustite trbuh. Ponovo ga uvucite i tako ponavljajte po mogućnosti 10 do 18 puta, dok ne osjetite potrebu da udahnete.

>>Želite zategnute trbušne mišiće? Sada ćete to željeti još i više

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije