Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 16
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Skup dar

Više od tri tisuće eura za ovu Domino igru?! U čemu je kvaka?

Mr.Porter
19.12.2018.
u 07:31

Online shop Mr.Porter nudi najbolje dizajnerske komade za muškarce, ali i ovako nešto

U opisu ovog poklona u online shopu stoji potpis brenda William & Son. Set je napravljen u engleskoj od javorovog drveta i takozvane Ingleston kože. Isto tako stoji da je ovo odličan poklon za sve ljubitelje ove igre.

Foto: Mr.Porter

Stoji nevjerojatnih 3,545 eura, pa ne znamo koliki ljubitelj igre zapravo trebate biti da biste iskeširali ovoliko novaca za nekoliko domino kockica.

Foto: Mr.Porter

No ovo nije najskuplji komad koji možete nabaviti u rubrici darova na mrporter.com. Naime, osim jako skupih satova, među najskupljima se nalazi posuda za hlađenje šampanjca koja stoji 18,000 eura ili sef za novce koji stoji 15,600 eura. 

Koliko muškarci poznaju ženske beauty proizvode?

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije