Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
godišnji horoskop

Veliki horoskop: Neki Rakovi će u 2021. godini prolaziti kroz velike poslovne promjene

shutterstock
07.12.2020.
u 16:30

Jako je važno da uvijek volite, cijenite i poštujete sebe.

Svi jedva čekamo završetak 2020. godine. Sve nade usmjerene su u novi zvjezdani ''raspored'' koji bi svima olakšao neizvjesnost i uljepšao život. Znak kojem sljedećem donosimo horoskop za iduću godinu je Rak, a astrologinja Anđelka Subašić zna kako on izgleda.

Sve informacije o godišnjem horoskopu Raka saznajte u videu:

POSAO – mnogima od vas Rakova poslodavci su u krizi i okolnosti nisu dobre. U 2021. godini, od ožujka vam se znatno popravljaju uvjeti za pronaći posao ako ga nemate, za povećati prihode ako ste privatni poduzetnik, za promijeniti posao ako radite u administraciji ili zdravstvu. Najviše sreće imati će Rakovi rođeni 21-24. lipnja, dok ćete velike poslovne promjene prolaziti ako ste rođeni 15-19. srpnja. Budite otvoreni za prihvatiti ono što vam okolnosti donesu jer to je za vaše dobro, bez obzira na otpor ili strah koji možete tada osjećati. Vama je svaka promjena veliki izazov. Jači ste nego što mislite.

LJUBAV – jako je važno da uvijek volite, cijenite i poštujete sebe. Tako jačate vlastiti identitet koji je u svakom ljubavnom odnosu najprivlačniji magnet. Nemojte ljubavnog partnera stavljati ispred sebe. Trebate biti ravnopravni i to se gradi od samog početka veze ili braka. Vrijeme je da prestanete gledati u ''retrovizor'' ili ljepše rečeno da prestanete analizirati prošlost. Svaku grešku možete ispraviti samo ako idete dalje. Nova ljubavna veza je moguća u onome trenutku kada sebe odlučite nagraditi. Lipanj je vrlo obećavajući za vaš ljubavni život.

ZDRAVLJE – kada ste emocionalno ispunjeni i sretni tada ste i zdravi. Zato činite sve da budete sretni svaki dan. To vam je obaveza prema vašem zdravlju u 2021. godini.

Tri horoskopska znaka koji privlače druge kao magnet:

1/6
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije