Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Idemo na put!

Veliki ružičasti flamingo na zagrebačkoj Slavonskoj aveniji nasmijao vozače

Zakaj volim Zagreb
03.07.2019.
u 16:54

U grupi Zakaj volim Zagreb objavljena je ova fotografija koja vrišti: "ljeto"!

Brojne je korisnike Facebooka nasmijala situacija sa zagrebačke Slavonske avenije. Jedan je vozač za svoj automobil zavezao ogromnog flaminga na napuhavanje i tako se vozio. Milan Žitković uspio je uloviti fotografiju koja je u kratkom roku prikupila preko tisuću lajkova, a u komentarima su mnogi tagirali svoje prijatelje kojima predlažu da bi i oni ovako mogli. 

Foto: Zakaj volim Zagreb

Drugi su u komentarima ostavljali i svoje fotografije "borbe" s flamingosima u automobilima. Mnogi su se, poput jedne članice grupe, šaljivo zapitali "Kaj nije jednostavnije da je se ispuše i stavi u gepek? Ne kužim. No, ipak, ako su u autu samo žene, onda mi je sve jasno. Nema mjesta ni mrve".

Prije nekoliko sezona ovaj trend velikih plamenaca na napuhavanje zaludio je brojne ljubitelje morskih i bazenskih radosti, pa je Instagram bio prepun dobro ispoziranih fotografija na njima. Ipak, čini se kako trend ne jenjava pa ćemo vjerojatno i ove godine viđati iste fotografije. U svakom slučaju, ovim putnicima želimo dobru zabavu s flamingom!

Ove beauty proizvode morate imati u svojoj kozmetičkoj torbici za ljetnu sezonu: 

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Gump, Forrest
Gump, Forrest
22:24 03.07.2019.

Hrvatski se kaže plamenac

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije