Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nagradni natječaj

Večernji u suradnji s VENA candy poklanja dvije dizajnerske torbice!

VENA candy
19.07.2021.
u 12:34

Hrvatica koja se proslavila na NYFW, a potom na reviji u Miamiju poklanja dvijema sretnicama prekrasne torbice idealne za ljetne večeri

Na listi hrvatskih dizajnera torbica nedavno se našlo novo lice, mlada kreatorica Vjerana Stipetić. S adresom u Nizozemskoj, a korijenima u Hrvatskoj dizajnerica je osmislila, a potom ručno izradila svoju vlastitu kolekciju torbica i modnih dodataka. Brendirane pod razigranim imenom VENA candy koje prati eklektičnost i snažni kolorizam u njenom izričaju, stvorile su i definirale prepoznatljivi potpis u estetici kolekcije.

'Ovakve prilike mi pokazuju da i mali brendovi imaju mogućnost igrati ulogu u svijetu mode i to me neopisivo veseli.' govori nam Vjerana Stipetić, koja stoji iza branda VENA candy.

Da je 'pogodila' s izričajem dokazuje činjenica kako je ubrzo nakon lansiranja kolekcije prepoznata i pozvana da izlaže na jednom od najvećih svjetskih modnih sajmova - New York Fashion Weeku.

Pitali smo ju kako je bilo izlagati na jednom od najvećih i najpoznatijih modnih sajmova.

 

'S obzirom na to da modom još uvijek pretežito dominiraju velike modne kuće, bilo je neopisivo osvježenje vidjeti toliko talenta na jednom mjestu, a sve to od malih, neovisnih brendova kao što je i VENA candy. Svi dizajneri koji su sudjelovali u reviji, bili su "spojeni" s drugim dizajnerima u lijepu modnu cjelinu i to je stvorilo jednu divnu simbiozu.' odgovara.

Ubrzo nakon New York-a, uslijedio je Miami.

'U Americi to je veliki i važan modni događaj i sasvim sigurno da ima puno brendova koji su zainteresirani za predstavljanje svoje kolekcije. Biti među odabranima je veliki uspjeh.' govori Vjerana o predstavljanju na Miami Swim & Resort Week-u.

Za ovu reviju Vjerana je odlučila prezentirati ljetnu kolekciju torbi od eko kože s upadljivim ukrasnim dodacima. Riječ je o proizvodu s izraženim ljetnim karakterom; pretežito u bijeloj boji kao simbol svježine i lakoće, te u nijansama tirkizne koja asocira na boju mora i vode.

'Već duže vremena imala sam želju napraviti torbe u bijeloj boji. Miami Swim Week bio je idealna prilika da to realiziram. Bijele torbe imaju šarene aplikacije, koje su također ručno izrađene. S obzirom na to da jako volim boje i kombinirati ih, bijela podloga mi se činila kao svršena prilika da aplikacije budu tim više šarene, tako da sam si tu stvarno dala oduška!' govori Vjerana.

Cijene torbi se trenutno kreću od 100 do 350 EUR, a razigranost, veselje, zabava i boje ključne su riječi koje se vežu uz brand.

'Velika mi je želja pozvati publiku da mi se pridruži u mom svijetu mašte i zabave. Moda može biti razigrana i zabavna prilika za izražavanje. Vrlo često detalji poput modnih dodataka tu igraju posebnu ulogu. Možda zvuči kao kliše ali život je prekratak da čekamo 'posebne prigode' za 'posebne' modne trenutke. Trebamo nositi ono što nas veseli, bez obzira na dan u tjednu i godini.' govori nam Vjerana.

Više o brandu pogledajte su na web stranici www.venacandy.com !

Odgovorite na naše nagradno pitanje u obrascu niže i možda baš vi osvojite VENA candy torbicu! Pustite mašti na volju jer najkreativniji odgovor nagrađujemo!

Nagradni natječaj traje do 23. srpnja 2021.

Sretne dobitnice su:

Tea Benjak Marčetić
Marta Barbir

Čestitamo!

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije