Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 27
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ne propustite

Večernji list slavi Dormeo dane spavanja

Dormeo madrac
Foto: Shutterstock
1/2
17.03.2023.
u 10:03

U ponedjeljak uz Večernji list ne propustite kupon s 20% popusta na Dormeo madrac + Warm Hug set GRATIS.

Ne propustite Večernji list 20. ožujka jer na dar dobivate kupon s popustom za jedan od najpopularnijih Dormeo madraca: Imemory S Plus III + Warm hug set gratis. Kupon vrijedi samo do 26.03.2023. na bilo kojem Dormeo Home ili Top Shop prodajnom mjestu ili pozivom na broj 014040303.

Dormeo obilježava dane spavanja

Već tradicionalno, Dormeo slavi Svjetski dan spavanja u ožujku, kampanjom kojom podiže svijest o važnosti sna za zdravlje i kvalitetan život. Nemiran san nije neuobičajena, ali ni bezazlena pojava stoga nemojte ignorirati simptome lošeg sna posebno ako već neko vrijeme osjećate bolove, patite od alergija, budite se jer vam je pretoplo ili općenito osjećate nelagodu tijekom noći. Dormeo madraci dizajnirani su da se prilagode vašem tijelu, pomognu vam da dobijete pravu potporu tamo gdje vam je najpotrebnija i da vam osiguraju najudobniji san. Ne propustite ponudu madraca sniženih do -20%!

Uz kupone iz Večernjeg lista iskoristite priliku i naručite svoj Dormeo madrac za miran i kvalitetan san. Posjetite dormeo.com.hr i pronađite posebne ponude povodom Dormeo dana spavanja.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije