Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Lifestyle

'Užasnut sam! Supruga mi je otkrila koliko je seksualnih partnera imala prije mene'

Par je zajedno četiri godine, a u braku su 18 mjeseci. Muškarac tvrdi kako tu informaciju sada ne može izbaciti iz glave i teško mu je krenuti naprijed i okrenuti se budućnosti s njom.
16. studenoga 2020. u 21:04 6 komentara 13418 prikaza
muškarac i žena
Foto: Shutterstock

Je li zaista bitno koliko je netko partnera ili partnerica imao prije vas? Čini se kako itekako može imati utjecaja na odnos. Jedan je muškarac otkrio poznatoj terapeutkinji Deidre, na portalu The Sun, kako je nedavno razgovarao sa svojom suprugom o bivšim vezama.

"Volim svoju suprugu. Imam 29 godina, ona je godinu dana mlađa od mene, no šokiralo me ono što sam čuo. Oboje smo imali bivše veze, no priznala mi je da je do svoje 22. godine imala čak 80 seksualnih partnera. Zgrožen sam tom informacijom. Ja sam joj priznao koliko sam ih imao ja - osam. I to je istina bez uljepšavanja. Ona ih je imala deset puta više!"

Par je zajedno četiri godine, a u braku su 18 mjeseci. Muškarac tvrdi kako tu informaciju sada ne može izbaciti iz glave i teško mu je krenuti naprijed i okrenuti se budućnosti s njom. 

Deidre mu je pojasnila kako svi imamo svoju prošlost i sve je to iza nje i danas je osoba koju je zavolio. Savjetovala mu je da ostavi prošlost u prošlosti i da ne dozvoli da to pokvari sve što kao par imaju sada. Muškarac je rekao kako je on jedini muškarac u njenom životu sada, no visoka brojka bivših partnera ga je potresla. 

Ekskluzivno smo isprobali dvije nove igrice za PlayStation 5

HIT HITOVA Par se poseksao u MR-u, a i nakon 20 godina svi žele vidjeti tu fotografiju! Optička iluzija Poigrat će vam se s mozgom: Provjerite što će se dogoditi kada naopako pogledate ovu sliku ilegalna operacija Tinejdžer prodao bubreg kako bi imao za novi iPhone pa cijeli život ostao prikovan za krevet 'Zadatak s Twittera' Matematički zadatak za 'niže razrede' posvađao internet Znate li možda odgovor?
Zagreb: Tomislav Tomašević komentirao izborne rezultate i najavio kampanju za drugi krug
Ima i debitanata
Tko će u zagrebačkoj Skupštini Tomaševiću "čuvati" leđa, a koga više neće biti
Oporavilište za divlje životinje u Osijeku
Briga o okolišu
Upoznajte ljude koji se brinu o divljim životinjama svaki dan