Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 161
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vikend-šoping

Uz kupljenu perilicu gratis mikrovalna

šoping
Anto Magzan/Pixsell
01.04.2011.
u 13:48

Sniženja se u centrima već nude i na uskrsne proizvode, ali i na nove proljetne kolekcije odjeće i obuće

Modne revije, proljetni popusti i promidžbene akcije obilježja su šoping-vikenda koji je pred nama! Ovog vikenda u Garden Mallu posebnu promidžbu proizvoda La Roche-Posay, Cattier Bebe, Nuxe i drugih održava ljekarna Farmacia. U Arena Centru počele su proljetne akcije. Restoran Međimurski dvori u Varaždinu nudi popust od 50 posto na nedjeljne ručkove. Plodine u Osijeku imaju akciju u kojoj se hladnjak Quadro prodaje za 1599 kuna, uz koji besplatno dobijete usisavač, a uz kupljenu perilicu za posuđa Quadro za 1899 kuna besplatno ćete dobiti mikrovalnu pećnicu. Natjecanje za izbor prvog hrvatskog “machopapučara” ovog vikenda ulazi u veliku završnicu u Avenue Mallu, a sutra će četiri polufinalista odmjeriti svoje snage. Late Night Shopping u Westgateu nudi popuste u više od sto trgovina te 50 posto popusta na pića u svim ugostiteljskim objektima. U igraonici Kids World najmlađe očekuje Gusarski party od 17 do 19 sati, gdje će se djeca moći igrati na pravom brodu dužine pet metara, zabavljati se igrajući “Potragu za blagom” i druge gusarske igre. Outlet Sveta Helena uz redovite popuste ima i proljetne popuste u Mustangu.

VARAŽDIN

U Varaždinu se nastavljaju rasprodaje starih kolekcija. Tom Tailor asortiman odjeće za jesen i zimu daje u pola cijene, dok trgovina MTČ-a na dječji program odjeće daje 20% popusta. Sniženja do 40% na asortiman iz vlastite proizvodnje jamči trgovina obuće Jelen u Čakovcu.

RIJEKA

U Top shopu riječke Magme u tijeku je akcija – dvije ženske majice po cijeni od 129,99 kuna. Akcija traje i trgovini Urban Republic, a nakit je na sniženju 30 posto. U riječkoj Bipi traje akcija sniženja proizvoda za njegu tijela od 20 do 30 posto i akcija 2+1 gratis.

SPLIT

Splitski City Centar One pripremio je iznenađenja za mame i djecu. U subotu i nedjelju u najvećoj igraonici u Splitu održava se Dječja olimpijada. Magma daje popust 15% na svu opremu za bebe. Centar Bricostore u Kaštelima po akcijskim cijenama nudi opremu za vrt i dom.

SLAVONSKI BROD

Lidl u Slavonskom Brodu po sniženim cijenama nudi artikle vezane uz uskrsne blagdane. Getro po akcijskoj cijeni od 9,99 kuna nudi vrtnu solarnu lampu, vrtni patuljak stoji 29,99, a vrtni držač ruža 69,99 kuna. U Plodinama se već za 24,99 kuna može kupiti vatrostalni pekač.

OSIJEK

Interspar u centru Emmezeta Osijek sutra ima natjecanje za “Najbržeg šopera u Osijeku” u 12 sati. Intersparovi kupci morat će na policama pronaći i prikupiti točno određene proizvode, staviti ih u kolica i u što kraćem roku stići do blagajne. Pobjednici dobivaju nagradu.

CITY CENTER ONE

U City Centeru one počinju dani ekstremnih i adrenalinskih sportova od 1. do 17. travnja, a na jednom mjestu predstavit će se više od 30 zanimljivih sportova. Posjetitelji će moći i razgovarati s pilotom, sjesti na pilotsko mjesto... Više na portalu City Centera one.

ROSES FASHION OUTLET

Od 1. do 30. travnja trgovine xyz u Fashion Roses Outlet Centru u Svetom Križu Začretju imaju akciju pod nazivom Duge hlače – dugi rukav – kratke cijene. Na asortiman muške i ženske odjeće daje se dodatnih 20 posto popusta.

WESTGATE

Westgate je ovog vikenda domaćin Cro A Portera. Za sve posjetitelje nakon revija otvoren je Fashion Showroom gdje se mogu prošetati pistom, vidjeti najnovije kreacije, razgovarati s dizajnerima... Danas u 18 sati počinje i Late Night Shopping. Danas i u subotu traje do ponoći, a u nedjelju do 21 sat.

 

 

 

 

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar deja
deja
13:49 02.04.2011.

Mozda ovaj komentar nije za ovaj clanak ali nemogu si pomoci da ne napisem par rijeci. Perilica....cega? Auta, sudja, vesa? Garden Mall? Kids World?Party? S jedne strane forsiraju se neke nove Hrvatske rijeci dok s druge strane sve je puno Engleskog. Pa kaj to nije malo licemjerno? Zivim vani oko 10-tak godina i kad god dodjem u Hrvatsku cujem vise Engleskog nego u Americi ali istovremeno me ispravljaju ako koristim \"krivu\" rijec koja momentalno vise nije u modi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije