Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 190
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Upoznajte oazu mira i najbolje ljetne zabave

Ilirija Resort
Foto: Ilirija Resort - Hotels & Villas
1/8
29.05.2022.
u 07:00

Ilirija Resort je oaza mira koju ste oduvijek tražili

U najljepšem dijelu hrvatskog Jadrana, okružena otocima i nacionalnim parkovima, smjestila se oaza uživanja i ljetne zabave. U Biogradu na Moru nalazi se Ilirija Resort čija ponuda garantira nezaboravan, opuštajući odmor, bez stresa. Bilo da na odmor vodite obitelj s djecom kojima treba zabava, samo se želite opustiti i uživati u prirodi i wellnessu ili ste pak sportski tip osobe kojoj treba više aktivnosti, Ilirija će vam pružiti sve to i još mnogo više.

Smješteni na samoj obali mora, hoteli i vile Ilirija Resorta nude idealni doživljaj dalmatinskog Mediterana. Jedinstvena lokacija resorta, koju nema niti jedan hotel na Jadranu, doprinosi doživljaju ljetovanja, pa ćete tako biti u centru grada, dok ste istovremeno na plaži.

Da bi Vaš boravak s djecom u Ilirija Resort Hotels & Villas bio što ugodniji, pripremili smo pregršt poklona, popusta, te nezaboravni zabavni program.
Foto: Ilirija Resort - Hotels & Villas

Ilirija Resort najviše se ponosi svojim plažama koje nose Plavu zastavu, oznaku najviše čistoće mora. Na plažama ćete naći brojne sadržaje, ali posebno iskustvo pružit će vam unutarnji i vanjski hotelski bazeni. U njima će najviše uživati djeca za koju je Ilirija resort ovoga ljeta pripremila posebnu ponudu za Bezbrižno ljeto. Vaša djeca bit će oduševljena odlučite li se na ljetovanje u Ilirija Resortu. Osim škole plivanja i škole tenisa, tu je i animacija za djecu s uslugom čuvanja djece. To vam omogućava da djecu prepustite u sigurne ruke našeg osoblja, a vi iskoristite 15% popusta za korištenje svih usluga Salvia SPA medical wellnessa i dobro se opustite.

Svi trebaju predah od užurbane svakodnevice te vrijeme za obnavljanje tijela i duha, za uklanjanje stresa i napetosti tijela.
Foto: Ilirija Resort - Hotels & Villas

Za još više opuštanja tu je i paket Bajka o vinu. U ovoj posebnoj ponudi, Ilirija Resort vas vodi na turu po Ravnim Kotarima u zaleđu Biograda. U sklopu ovog paketa, provest ćemo vas Ražnjevića Dvori A.D. 1307 te upoznati sa svim legendama vezanim za ovaj prostor burne prošlosti, još od vremena Rimljana. Cijela tura popraćena je kušanjem vina i ulja više sorti iz područja Ravnih Kotara, istaknutih eko vinara, čija su vina servirana i u Europskom parlamentu te vina u kojima su uživali mnogi uglednici, pa i kraljevske obitelji. Ovaj doživljaj zaokružen je pršutom, ovčjim sirom kao i domaćim kruhom „ispod peke“, simbolima ovdašnje prehrane kroz povijest.

Ako ste više zainteresirani za aktivniji odmor koji će vam pomoći da otkrijete svu svoju snagu, Ilirija Resort pripremio je bogatu ponudu za vas. Opremljeni vrhunskim teniskim terenima, pripremili su čak šest teniskih programa među kojima se posebno ističu tenis u kombinaciji s kayak turama ili tenis u kombinaciji s vježbanjem joge. Osim tenisa, u Ilirija Resortu možete se okušati u ronjenju, unajmiti bicikl ili brod i upoznati ovaj kraj na svoj način. Svakako preporučamo rafting po rijeci Zrmanji i sea kayaking za one željne adrenalina. Aktivnosti koje će svakako oduševiti i velike i male su paintball i jahanje konja u školi jahanja.

Ponuda sportskih aktivnosti u Resortu Ilirija zadovoljit će i najzahtjevnije među vama.
Foto: Ilirija Resort - Hotels & Villas

Ne sumnjamo da ćete nakon svih aktivnosti i sunčanja ogladnjeti. U resortu se ističe restoran Adriatic koji osim vrhunske gastro i eno ponude ima terasu s pogledom koja vaš objed pretvara u pravi užitak za sva osjetila. Tu su beach i lounge barovi te još mnogi restorani od kojih će vam svaki priuštiti pravo mediteransko gastronomsko iskustvo.

Zabava za sve naraštaje očekuje vas u Resortu Ilirija.
Foto: Ilirija Resort - Hotels & Villas

Koji god paket ili aktivnost izabrali, Ilirija resorti pružit će vam nezaboravno iskustvo ljetovanja. Bogate ponude za sve interese i uzraste, čiste plaže i vrhunska gastronomija čine Ilirija Resort savršenom destinacijom za najbolji ljetni odmor.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije