Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Užasna veza

'Uhvatio bi me za vrat i tako držao. Uvijek je bilo grozno kada nije bilo po njegovom, ali nedostaje mi'

Shutterstock
14.08.2019.
u 06:30

Iako su bili u nasilnoj vezi, želi se vratiti svojem bivšem dečku koji ju je napustio

Jednog dana vratila se kući s posla i vidjela da joj se partner odselio iz zajedničkog stana. Bili su u kompliciranoj vezi, ali sada bi htjela da joj se vrati. Tri mjeseca kasnije i dalje ne zna što da napravi pa je za savjet odlučila pitati terapeutkinju portala The Sun Deidre. 

Ona ima 23 godine, a njezin, sada bivši dečko, ima 28 godina i njihova veza nije nikad bila lagana. 

Foto: Shutterstock

"Mrzio je kada sam izlazila s prijateljima ili s obitelji i optuživao me da se bolje zabavljam s njima nego s njim. Čak je i moju odjeću za izlaske namjerno prao na većim temperaturama kako bi se smanjila u pranju." 

Kaže kako je neke od osobina naslijedio od svojeg oca koji je također bio nasilan, a protekle godine su imali mnogo svađa. 

"Primio bi me i uhvatio me za grlo. Uvijek je bilo grozno kada stvari nisu bile kako je on htio." 

Iako je ljuta na njega, također joj i nedostaje. Nije je nazvao od odlaska, a ona se osjeća kao da cijelo vrijeme čeka samo njegov poziv. 

Deidre joj je savjetovala: "Život vam se možda trenutno čini dosadnim, bez adrenalina i drame, ali puno vam je bolje bez njega u svojem životu. Tek kada se potpuno oporavite od prekida, shvatit ćete koliko ste sretni i konačno ćete staviti svoje potrebe na prvo mjesto."

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Dumen
Dumen
08:14 14.08.2019.

Čuj ovo? Kaže ona citiram : "Čak je i moju odjeću za izlaske namjerno prao na većim temperaturama kako bi se smanjila u pranju." r

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije