Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 95
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nije smiješno

Uhvatili susjeda kako u neobičnom kostimu pokušava pobjeći iz izolacije; video postao viralan

Screenshot
01.04.2020.
u 13:29

Iako su se neki nasmijali, većina ljudi koji su pogledali ovaj video smatra da ovo nikako nije smiješno.

Madeline Mai-Davies i Nicholas Murray snimili su trenutak kada njihov susjed izlazi iz kuće, a samim time i iz samoizolacije u neobičnom kostimu, piše Mirror.co.uk. Svi maštamo o danima kada će se životi vratiti na staro i kada ćemo bez problema opet moći izaći iz kuće, a čini se kako je jednom muškarcu ta želja toliko jaka da više nije mogao izdržati. 

Obukao je kostim grma kako bi se 'stopio' s okolišem i kako nitko ne bi primjetio da je izašao. Ipak, nije se uspio sakriti od Madeline i Nicholasa koji su ostali u svom domu u Stevenageu, pa su sve zabilježili s kamerom.

Video je ubrzo postao viralan, a u njemu se vidi kako 'muškarac - grm' dolazi iz supermarketa.

Komentara 2

DU
Deleted user
15:23 01.04.2020.

Čista namještaljka, dogovorili se i snimili.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije