Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
u par jednostavnih koraka

Ugovorite dopunsko osiguranje na vrijeme i ostvarite dodatne benefite

Shutterstock
22.11.2023.
u 09:21

Do kraja studenoga u tijeku je posebna akcija Wiener osiguranja u sklopu koje, uz ugovaranje police dopunskog zdravstvenoga osiguranja već od 6,90 EUR mjesečno, na poklon dobivate gratis mini policu dodatnog zdravstvenoga osiguranja koja obuhvaća jedan specijalistički pregled kod privatnog liječnika, jednu dijagnostičku pretragu i godinu dana korištenja TeleDoc aplikacije.

Godina iza nas donijela nam je brojna poskupljenja koja nisu zaobišla ni zdravstveni sustav, točnije poskupljenje zdravstvenih usluga i povećanje maksimalnog iznosa sudjelovanja za 100%. Kako biste osigurali svoje zdravlje i izbjegli daljnje poskupljenje i udar na vaše financije sada je pravo vrijeme za ugovaranje dopunskog zdravstvenoga osiguranja s vremenskim odmakom početka osiguranja do 6 mjeseci i uz gratis mini policu dodatnog zdravstvenoga osiguranja.

Dopunsko zdravstveno osiguranje nadopuna je obaveznog zdravstvenoga osiguranja te pokriva troškove sudjelovanja u zdravstvenoj zaštiti iz obaveznog zdravstvenoga osiguranja u punom iznosu bez ograničenja te pokriva doplatu za lijekove Dopunske (B) liste lijekova ukoliko se ugovori.

Ukoliko ugovorite dopunsko zdravstveno osiguranje u Wieneru do kraja studenog na poklon ćete dobiti i godinu dana korištenja usluge TeleDoc.TeleDoc aplikacija pak pruža mogućnost neograničenog broja videokonzultacija s liječnicima 24 sata dnevno u potrazi za kontinuirano dostupnim medicinskim savjetima s ciljem što boljeg nošenja sa zdravstvenim izazovima. TeleDoc je, dakle, usluga telemedicine, odnosno savjetovanja putem telekomunikacija odnosno doktor na poziv. Provodi se putem mobilne aplikacije myTeleDoc koju je moguće instalirati na mobitel ili drugi pametni uređaj ili putem web aplikacije https://myteledoc.app/, a u svijetu ima više od 100 tisuća korisnika.

Foto: Native tim VL

Bez obzira na to treba li vam  liječnički savjet, preporuka u vezi nekog aktualnoga zdravstvenog stanja ili samo želite čuti drugo mišljenje, TeleDoc liječnici će Vam pružiti stručan i kvalitetan savjet. TeleDoc predstavlja novi standard zdravstvene zaštite i dodaje novi segment sigurnosti kada je u pitanju zdravstveno osiguranje. Dostupan je kao samostalan proizvod putem Wiener webshopa ili kao jedno od pokrića uz bilo koji program dopunskog ili dodatnog zdravstvenoga osiguranja.

TeleDoc je vrlo pregledan i jednostavan za korištenje – osobni profil popunjavamo osnovnim informacijama te ga je moguće nadopuniti pojedinostima iz medicinskog kartona, dok poziv s liječnikom opće medicine uspostavljate odabirom opcije Rezerviraj termin s liječnikom i u roku od sat vremena možete razgovarati s liječnikom koji je spreman za vaš poziv. Važno je naglasiti da je ova opcija dostupna 24/7 te trajanje poziva nije ograničeno. Opcija Zdravstveni menadžer pak nudi opciju spremanja medicinske dokumentacije u koju liječnik ima uvid te se pohranjuju i prethodne konzultacije. Također, unutar aplikacije nalazi se Blog, gdje su objedinjeni tekstovi s relevantnim temama uz korisne savjete stručnjaka.

Ne stavljajte zdravlje na čekanje – uz TeleDoc aplikaciju liječnici su vam na raspolaganju bez sjedenja u čekaonici, bilo kada i bilo gdje, uz samo jedan telefonski poziv.

Sadržaj nastao u suradnji s Wiener osiguranjem.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije