Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Noćni odmor

Udajte se i napokon ćete se dobro naspavati

snovi
Arhiva Večernjeg lista
08.06.2010.
u 17:00

Stabilnost doprinosi lakšem snu jer se žene uz partnera osjećaju sigurnije i zaštićenije.

Ako se želite dobro naspavati - udajte se, piše Daily Mail. Naime, psiholozi su otkrili kako su žene koje su u stabilnim vezama češće naspavane. Stabilnost u vezi doprinosi dobrom snu jer se žene uz partnera osjećaju sigurnije i zaštićenije.

Istraživanje se provelo prema ostalim faktorima koji su uključivali dob, ali i simptome depresije. U istraživanju je sudjelovalo 350 žena koje su ispunjavale upitnike, a tijekom noći mjerila im se moždana aktivnost.

Do otkrića su istraživači došli i tako što su uzorak razdijelili na nekoliko različitih vrsta odnosa, točnije na brak, učestalo mijenjanje partnera i status samca.

Ključne riječi

Komentara 4

MA
maxknut
17:21 08.06.2010.

Čista laž.

BA
baš
07:23 09.06.2010.

Daily Mail-odakle je ta što piše? Šalim se, ali samo djelomično. Naime, kod nas ja više uopće ne bih preporučio brak jer on više apsolutno nema niti smisao, niti svrhu koju je nekada imao. Sada bolje prolaze oni koji ga nisu sklopili, a da i nije tako izvanbračna zajednica je izjednačena s bračnom. Samohrani roditelj je dobro se zvati, to što onaj drugi postoji i što ispunjava sadržaje roditeljske skrbi ili bi ih trebao ispunjavati, nikoga ne smeta. Osim toga obiteljskog nasilja je toliko da nam se muškarci sve više gade, jer su oni u 95% slučajeva procesuirani kao nasilnici. Čemu onda brak? Za odmor? Ha, ha, ha!

JO
Jojobica
15:27 09.06.2010.

Ha, ha, ha, ova priča ne drži vodu! Od kada sam se udala spavam loše jer moj muž ako je kod kuće spava kao na iglama i koprca se po krevetu. S druge pak strane, miran san oduzelo mi je to što svog pitona ne drži gdje bi trebao, pa mi na vrata dolaze muževi mojih prijateljica ili na druge načine saznajem ono što me uznemirava. Uglavnom, spavam sve lošije i lošije!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije