Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
neobičan pristup

'Učiteljica elegancije' tvrdi: "Žene nikada ne bi trebale pričati o ovim stvarima"

Instagram
08.12.2021.
u 22:15

"Elegantne žene također trebaju šutjeti o svojim političkim ili vjerskim uvjerenjima jer bi mogle uvrijediti ljude oko sebe", tvrdi ona.

Želite se predstaviti kao otmjena i sofisticirana žena? Onda postoji sedam stvari o kojima nikada ne biste smjeli razgovarati, barem prema mišljenju stručnjakinje za životni stil i samoprozvane ‘učiteljice elegancije’ Anne Bey.

YouTuberica ima više od milijun pretplatnika, a pratitelji uvijek žele isprobati njezine savjete za "elegantan i profinjen život". U jednom od njezinih posljednjih videa, Ana je detaljno opisala najbolje stvari za otmjene žene o kojima ne smiju razgovarati, ako žele ostati otmjene.

Prvo, Anna inzistira da nikada ne biste trebali "dijeliti planove", jer to znači da je manje vjerojatno da ćete sami juriti svoje snove. Drugo, bilo kakva priča o novcu je strogo zabranjena, jer je neprimjereno raspravljati o tome koliko zarađujete i često zvuči kao da se hvalite.

Anna također predlaže zabranu razgovora o ljubavnim životima, uključujući prijatelje koji ogovaraju muškarce i/ili njihov seksualni život, kako piše The Sun.

"Ne smeta mi da podijelim neke općenite stvari, recimo, o svojoj vezi koja pokazuje da nijedna veza nije savršena, jer u redu je biti ranjiv i u redu je otvoriti se svijetu i svojim bliskim ljudima", ona je objasnila, ali je rekla da većina razgovora među parovima treba biti privatna.

Zapravo, Anna nije ljubitelj ogovaranja kao hobija, a također zabranjuje pričanje o povjerljivim podacima, dodajući: "Elegantne dame nikad ne ogovaraju".

Biti ljubiteljica drame također se ne odobrava, kako je objasnila: "Rješavajte stvari nasamo najbolje što možete, a ako morate donijeti neku dramu, pobrinite se da to bude samo povremena pojava, a ne ciklus koji se ponavlja ."

Elegantne žene također trebaju šutjeti o svojim političkim ili vjerskim uvjerenjima jer bi mogle "uvrijediti ljude oko sebe".

Anna završava svoj popis savjetujući ženama da nikada ne "dijele svoja dobra djela", inzistirajući da bilo koji volonterski ili dobrotvorni rad treba ostati privatan.

“Ne radimo to jer ćemo se onda time hvaliti poslije. Ovo radimo jer se zbog toga osjećamo dobro”, zaključila je.

Žene koje ruše sve stereotipe i ne znaju za 'ženske' poslove: Zidarka, vozačica kamiona i aviomehaničarka!

1/11
Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Bill Carson
Bill Carson
23:03 08.12.2021.

Slučajno sam već vidio njezine video uratke na youtubeu. Radi se o klasičnoj ženskoj "gold diggerici" koja je prešla određene godine i sada pametuje ženama kako doći do muškarca koji će ih financirati.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije