Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 98
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
svjetska tehnologija

U Zagrebu otvoren prvi Facial & Brow Bar

U Zagrebu otvoren prvi Facial bar
Foto: John Pavlish
1/9
26.09.2017.
u 10:56

Među novim tretmanima koji se nude Facial Bar izdvaja polusatni Hydrafacial tretman dubinskog čišćenja lica koji koriste i najpoznatiji svjetski estetičari i dermatolozi

U samom centru Zagreba, u Šubićevoj 64 otvoren je prvi Facial & Brow Bar u Hrvatskoj specijaliziran za iznimno kvalitetne tretmane njege lica u trajanju od samo 30 do 60 minuta. U manje od sat vremena uz pomoć najmodernijih svjetskih tehnologija postižu se rezultati koji su, ističe Manuela Picard, odmah vidljivi i, što je još važnije, dugotrajni:

„Potrebe i tempo modernih žena se mijenjaju, ritam života je sve brži a naše klijentice žele pristup svjetskim trendovima koji se ne odnose više samo na bazičnu njegu. Stoga smo u ponudu uvrstili i tretmane kojima ne odolijevaju ni svjetske zvijezde poput JLo i Jennifer Aniston, a koji jamče dubinski čistu, blistavu i zdravu kožu“, pojašnjava Manuela Picard.

U Zagrebu otvoren prvi Facial bar
1/9

Među novim tretmanima koji se nude Facial Bar izdvaja polusatni Hydrafacial tretman dubinskog čišćenja lica koji koriste i najpoznatiji svjetski estetičari i dermatolozi poput doktora Obagija, trenutno najpoznatiji facelift u svijetu CACI te jedan od najpoznatijih pilinga Obagi ''Red Carpet Peel'', kojeg koriste zvijezde prije izlaska na crveni tepih.

Svaki od ponuđenih tretmana u Facial Baru završava LED terapijom koja poboljšava njihov učinak. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije