Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 180
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VRELO MLADOSTI

Kako je ovo moguće? Pokušajte razaznati: koja je od njih majka, a koje su kćeri?

Majka i kćeri
Foto: Instagram
15.09.2017.
u 10:15

'Ponosna sam na mnoge stvari koje sam postigla u životu, ali ni na jednu nisam ponosnija od toga da sam majka triju kćeri'

Natalie Wardell iz Australije dokaz je da jabuke ne padaju daleko od stabla. Naime, s tri odrasle plavokose kćeri obožava se fotografirati za društvene mreže. Sve četiri visoke su, plavokose i obučene po najnovijoj modi. I zato ih je gotovo nemoguće razaznati. Koja je od njih majka? A koje su kćeri?

– Ponosna sam na mnoge stvari koje sam postigla u životu, ali ni na jednu nisam ponosnija od toga da sam majka triju kćeri. Imam osjećaj da sam imala mnogo sreće, očito sam napravila nešto jako dobro u prošlom životu. Kao mala uvijek sam htjela kćeri jer sam uvijek željela sestru s kojom ću dijeliti tajne, dobre i loše stvari. Ne mogu izraziti svoju sreću zbog činjenice da mi je Bog dao ne jednu, nego tri moje cure. Sretna sam svakoga dana što imam tri najbolje prijateljice – napisala je Natalie uz sliku koju je objavila na Majčin dan.

Na zajedničkim fotografijama nemoguće je otkriti koja od njih je majka (45), a koje su kćeri u dobi od 21, 19 i 17 godina. No pregledavanjem njezina Instagram profila može se zaključiti da je majka prva dama slijeva.

 

Fun watching my girls together doing promo work at motorex 💗💗#motorex

A post shared by Natalie Wardell (@natwardz_miss5l) on

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije