Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 48
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pogledajte fotografiju

U trgovini kupila gotov umak, a zbog onog što ju je dočekalo na tanjuru više nema apetit

Polly Wheaton
10.07.2020.
u 10:25

Majka i dvije kćeri zgrožene su onime što se nalazilo u gotovom umaku.

Polly Wheaton (47) kupovala je namirnice u jednom supermarketu u Essexu, a između ostalog kupila je veganski bolonjez umak svojim kćerima koje ne jedu meso, Isabelle i Megan (20). 

Isabelle je uživala u svom obroku sve dok na tanjuru nije ugledala nešto jezivo - glavu guštera! Obitelj je sigurna kako je to bilo u umaku ili konzervi rajčice koju su kupili. 

Foto: Polly Wheaton

Pogledajte kako je izgledala turistička sezona prije dvije godine, a kako plaže izgledaju danas!

Iz supermarketa su se ispričali, rekli da im je jako žao zbog ovog iskustva i da je istraga u tijeku. "Bilo je traumatično, moja kći još uvijek ne može jesti zbog toga. Nije stvar u tome što je veganka, nego u tome da se ovako nešto našlo u hrani." Glava guštera bila je veličine palca, pa ju je bilo teško uočiti u velikoj količini umaka tijekom pripreme, prenosi Mirror.

Ključne riječi

Komentara 9

Avatar LuckyLeprechaun
LuckyLeprechaun
12:51 10.07.2020.

Nema do mesnice! Pred tobom odreže, samelje, tranšira, izlupa, štagod!

SE
sedam
17:00 10.07.2020.

A tijelo su pojele?

SA
Sarma
10:40 11.07.2020.

Meni su fine nogice .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije