Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

U Supernovu po nabavu uz zabavu

U Supernovu po nabavu uz zabavu
Foto: Promo
1/3
29.08.2018.
u 13:56

Trgovine su već spremne s velikom ponudom mode, kvalitetnih ruksaka i torbi, sportske opreme, školskog pribora i igračaka

Početak škole sve je bliže, a za što jednostavniji povratak u klupe pobrinuli su se centri Supernova, gdje vas uz odličnu ponudu trgovina očekuje i bogat program za sve klince.

Supernova centri Zadar, Buzin, Garden Mall, Varaždin, Koprivnica, Karlovac i Colosseum u Slavonskom Brodu spremaju dobru zabavu za male i velike školarce. Na programu će biti predavanja o sigurnosti u prometu, pripreme za male sportaše, predstave Put oko svijeta i Fora škola, ali i detektivska škola u kojoj će napregnuti vijuge, otkriti krivce i osvojiti sjajne nagrade.

Foto: Promo

Tu su i zone za male kreativce uz posebna iznenadjenja kao što je modeliranje pijeskom ili izrada personalizirane bilježnice te brojne natjecateljske igre i mozgalice uz koje će se vaši školarci zabaviti, a možda i osvojiti sjajne nagrade pred početak školske godine.

Trgovine su već spremne s velikom ponudom mode, kvalitetnih ruksaka i torbi, sportske opreme, školskog pribora i igračaka. Sve za školu naći ćete na jednom mjestu, a kupnju obaviti na vrijeme i bez stresa. Sve informacije o programu možete pronaći na Supernova web stranici i Facebook profilu.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije