Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 27
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ili već jeste?

U kafiću ili na poslu? Horoskop otkriva gdje ćete pronaći ljubav svog života

lijepa žena
Thinkstock
18.10.2018.
u 07:04

Bikovi vole istraživati pa ćete ih najvjerojatnije pronaći na nekoj kulinarskoj radionici, u šopingu ili putem aplikacija i portala za online upoznavanje.

OVAN

Ovnovi su energične osobe, impulsivne i teško ćete ih naći uvijek na istom mjestu. Vole izazove pa ćete pripadnike ovog spola vjerojatno upoznati na nekom adrenalinskom putovanju, planinarenju i sl.

BIK

Bikovi vole istraživati pa ćete ih najvjerojatnije pronaći na nekoj kulinarskoj radionici, u šopingu ili putem aplikacija i portala za online upoznavanje.

BLIZANCI

Imaju savjete za sve oko sebe, kada je riječ o ljubavnim vezama i odnosima, no sami za sebe su vrlo zbunjeni. Najvjerojatnije će osobu za vezu pronaći posredništvom prijatelja. 

RAK

Rakovi su osobe koje vjeruju u ljubav iz bajke, obitelj i brak do smrti pa će svojepartnere pronaći na vjenčanjima, okupljanjima prijatelja i sl. 

LAV

Samouvjereni, pripadnici ovog spola znaju točno kakvog partnera žele u životu, a naći će ga najvjerojatnije na nekoj od aplikacija za upoznavanje ili kućnoj zabavi svojih prijatelja. 

DJEVICA

Djevice su pretežito orijentirane na karijeru i poslovne uspjehe pa će svog životnog partnera najčešće tražiti i u poslovnom okruženju. 

VAGA

Vage su emotivne i romantične duše te će ljubav svog života najvjerojatnije naći negdje gdje se one nalaze u centru pozornosti, radionici čitanja poezije, primjerice, ili na nekoj privatnoj zabavi na kojoj će kao i uvijek, zablistati. 

ŠKORPION

Introverti, najčešće se svoje odabranike pronaći u krugu dugogodišnjih prijatelja. Teško uspostavlja povjerenje prema nepoznatima te će vjerojatno život dijeliti s osobom koju poznaje godinama. 

STRIJELAC

Ljubitelji putovanja svoje će životne suputnike pronaći na nekoj od drugih destinacija. Njihove srodne duše bit će osobe koje dijele istu strast. 

JARAC

Zadubljeni u posao, ovi će pripadnici ipak svoje partnere pronaći najvjerojatnije u kafićima, klubovima. Birat će osobu koja će ih "dovesti" u red, popravljati frizuru, kanalizirati kroz život i sl. 

VODENJAK

Naći ćete ih u knjižnici ili nekom book-kafiću. Padaju na intelekt i smislene razgovore koji se mogu voditi na višim razinama. 

RIBE

Izrazito su kreativne osobe pa ćete ih pronaći ili na nekoj izložbi ili udruzi, radionici, eventu, gdje se mogu kreativno izraziti. Tražit će sebi sličnu osobu. 

Pogledajte i video Koliko često Hrvati peru zube, a koliko Hrvatice troše na uljepšavanje

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar Glina74
Glina74
09:30 18.10.2018.

Konačno san shvatio zašto su kafići u Hrvatskoj uvijek puni . LJENČINE traže LJUBAV . Na poslu je malo problem jer nikada ne rade pa ne mogu ni ljubav naćine rade pa ne mogu ni ljubav naći

Avatar Gilles Auguste Kremer
Gilles Auguste Kremer
09:13 18.10.2018.

Prema toj logici, nikada se neće naći jedan npr bik i npr ovan.

MA
matan91
07:35 18.10.2018.

Na šekretu! Evo, moj prijatelj jest.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije