Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 95
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nije mogla vjerovati

‘Trudna sam šest mjeseci i upravo sam otkrila aferu mog muža s mojom najboljom prijateljicom!’

Shutterstock
09.06.2023.
u 22:35

Nedavno je slučajno naletjela na SMS poruku na suprugovu telefonu dok mu je gasila alarm od čega joj se ledila krv u žilama - njezina najbolja prijateljica ga je pitala kada će svojoj ženi reći za njih

Jedna žena podijelila je svoju užasnutost nakon što je otkrila da njezin suprug ima aferu s njezinom najboljom prijateljicom posljednja četiri mjeseca - unatoč tome što je ona u šestom mjesecu trudnoće s njihovim trećim djetetom. Žena je objasnila da se nedavno borila uskladiti svoju trudnoću s tužnom viješću da njezin otac ima rak debelog crijeva i da mu je liječnik dao prognozu da će živjeti još nekoliko mjeseci, a rekla je da su njezin suprug i njezina najbolja prijateljica bili uz nju tijekom svega, piše Mirror.

No, nedavno je slučajno naletjela na SMS poruku na suprugovu telefonu dok mu je gasila alarm od čega joj se ledila krv u žilama - njezina najbolja prijateljica ga je pitala kada će svojoj ženi reći za njih. U objavi na Redditu, žena je rekla: "Moj suprug i ja bili smo u vezi od moje 19. godine, a od njegove 22. U braku smo već šest godina. Imamo dvoje djece i ja sam u šestom mjesecu trudnoće s našim trećim djetetom. Prije otprilike pet mjeseci otkrili smo da tretmani za rak debelog crijeva mog oca ne djeluju na njega i da izravno citiram liječnika, rekao je, 'mjeseci, a ne godine'. Od tada mu je sve gore i sada gubi pamćenje. Moj suprug je bio moja apsolutna podrška. Bio je uz mene držeći me za ruku i pomažući mi kroz ovo. Bio je pun ljubavi i pažljiv prema djeci i meni", napisala je.

VEZANI ČLANCI:

Tvrdi da se ona i njezina prijateljica druže od malena, te da su i njihove obitelji međusobno u dobrim odnosima. Čak su i njihove majke odrasle zajedno. Čim je saznala da joj tata umire, odvezla se ravno do njezine kuće i prijateljica ju je tješila dok je satima plakala. Žena je tada objasnila da je jedan dan čula alarm svog supruga na telefonu koji mu je služio da se ustane na vrijeme za posao, a kada ga je otišla probuditi i isključiti alarm, vidjela je stravičnu poruku.

"U poruci je pisalo: 'Pretpostavljam da joj nisi rekao za to, budući da na mom pragu nije bila ljuta trudnica?' Vrijeme se zamrznulo u tom trenutku. Uzela sam njegov telefon i samo čitala njihove razgovore. Četiri mjeseca se nalaze i vode ljubav. Četiri mjeseca mi ti ljudi lažu u lice. Nisam vidjela nikakve "znakove upozorenja" i shrvana sam što ću sada izgubiti i njega i nju", dodala je.

U ažuriranju svoje izvorne objave, žena je rekla da se nije planirala suočiti sa suprugom do sljedećeg dana, pa je provela taj dan razgovarajući sa svojim odvjetnikom i uključivši svoju svekrvu - koja je čvrsto na njezinoj strani. Rekla je: "Moja svekrva mi je rekla da ne može vjerovati da je odgojila užasnog čovjeka i da ću je uvijek imati, što god se dogodilo, a što se nje tiče, ona nema sina, već samo kćer."

Komentatori objave čestitali su ženi zbog toga kako je podnijela poražavajuću vijest i dali joj podršku. Jedna je osoba napisala: "Jako mi je žao zbog onoga kroz što prolazite. Nemojte joj dati zadovoljstvo da dobije 'ljutu trudnicu na svom pragu'. Ono što ste mislili da imate s njom je mrtvo. Čuvajte svoje emocije za ono što je stvarno važno, biti uz svog tatu." Dok je drugi dodao: "To je strašno. Sve kroz što već prolazite i još ti oni ovo naprave.."

Udala se za dečka koji ju je maltretirao u srednjoj školi: 'To je ionako radio jer sam mu se sviđala'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije